Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborantpraktikant

Aarhus Universitet

Midtsjælland
14-02-2019
Expires
17-03-2019

Aarhus Universitet, Science and Technology, Institut for Miljøvidenskab i Roskilde søger en laborantpraktikant pr. 15. august 2019 eller snarest derefter.

Hvem er du?
For at komme i betragtning til stillingen skal du have afsluttet erhvervsakademiuddannelsen (AK) inden for laboratorieområdet.

Som person er du selvstændig og fleksibel. Du kommer til at arbejde sammen med kolleger i forskellige sektioner, hvorfor det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, og er positivt indstillet over for forandringer. Du har appetit på nye udfordringer, og har lyst og evne til at arbejde i et lærende miljø. Vi forventer, at du engagerer dig, og at du tager et medansvar for din egen uddannelse.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et fritidsjob, udlandsophold eller lignende.

Vi kan tilbyde
Et varieret og spændende praktikforløb med adgang til ny og avanceret teknologi på et universitetsinstitut som arbejder med vigtige miljøproblemer inden for klima, luft og jordforurening. I praktiktiden vil du komme til at arbejde med forskellige opgaver inden for miljøkemi og mikrobiologi. Du kan bl.a. komme til at arbejde med kemisk analyse udstyr som GCMS, HPLC, LCMS, ICP-MS, gaskromatografer, ionkromatografer, AAS, autoanalysatorer og mikrobiologiske metoder som PCR og sekventering.

Du indgår i et samarbejde på tværs af vores forskningssektioner og vil i løbet af praktiktiden blive tilknyttet forskellige aktuelle projekter, primært i følgende tre sektioner; Atmosfærisk kemi og fysik (ATAIR), Miljøkemi og toksikologi (MITO) og Mikrobiel økologi og bioteknologi (EMBI).

Vi vil i et samarbejde udforme din praktikplan og sammen sikre, at du får en bred uddannelse, som kan danne et solidt fundament for din fremtidige karriere.

Yderligere information

  • Vi forventer at holde samtaler i uge 14
  • Praktikperioden er på 12 måneder
  • Ansættelsen er på 37 timer pr. uge
  • Arbejdspladsen ligger på Frederiksborgvej 399, 4000 Roskilde

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte en af følgende: Jonna Riedel (Atmosfærisk Miljø) tlf. 8715 8506, Tina Thane (Mikrobiologi og Miljøkemi) tlf. 8715 8614 og Birgit Groth (Miljøkemi og – Toksikologi) tlf. 8715 8659. Vores hovednummer er tlf. 8715 5000.

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer, samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist:
17. marts 2019

 

Beliggenhed