Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborantpraktikant

KU - SCIENCE - PLEN

Storkøbenhavn
13-02-2019
Expires
29-03-2019

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
Københavns Universitet

Ved Institut for Plante- og Miljøvidenskab, sektionen for Miljøkemi og Fysik søger vi én Laborantpraktikant. Stillingen er til besættelse fra 15. august 2019. Ansøgningsfrist: 29. marts 2019.

Arbejdsmiljø
I sektionen for Miljøkemi og Fysik arbejder vi med miljøkemiske analyser med hovedfokus på jord- og vandmiljøet. Vi er et internationalt forskningsmiljø med udenlandske gæsteforskere og mange studerende. Det er en arbejdsplads med en varieret hverdag, hvor opgaverne vil være af forskellig karakter.

Arbejdsopgaver
Laborantpraktikanten vil arbejde med jordbunds- og miljøkemiske analyser af jordprøver, mineraler, jordvæsker og vandprøver. Bestemmelse af jords kemiske sammen­sætning og forureningsstoffer (f.eks. pesti­cider, naturlige toksiner, detergenter, næringsstoffer eller tungmetaller) i jord og vand. Forureningsstoffers nedbrydning og binding i jord undersøges i modelsystemer. En del af analyserne vil blive udført ved anvendelse af standardmetoder. Derudover vil arbejdet omfatte udvikling og optimering af nye analyse­metoder. Der vil være oplæring i en del af følgende instrumenter og me­toder: HPLC, GC-ECD/FID, FIA, AAS, GFAAS, IC, TOC mm.

Kvalifikationer
I forbindelse med besættelse af praktikpladsen lægger vi vægt på

  • faglig interesse
  • gå-på-mod
  • gode samarbejdsevner
  • gode engelskkundskaber
Du skal have bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen.

Løn- og ansættelsesforhold
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Indplacering og aflønning sker som laborantpraktikant, hvis du er fyldt 25 år ved ansættelsesstart aflønnes du som voksenpraktikant.

Ansøgning
Hvis ovenstående lyder spændende så send en motiveret ansøgning, vedlagt cv og eksamensbeviser samt evt. anbefalinger mv., elektronisk via jobsiden på http://jobportal.ku.dk, (tryk på linket "SØG STILLINGEN” nederst i opslaget), så den er universitetet i hænde senest d. 29. marts 2019.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 14 og 15.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Laborant Birgitte Boje Rasmussen, email: boje@plen.ku.dk. Tlf: 35332415

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.500 ansatte og 9.500 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 11 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

Beliggenhed