Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til matematik, fysik og naturfag på gf.1.

Mercantec

Midtjylland
12-02-2019
Expires
07-03-2019

Vi søger en underviser til grundfagene matematik, fysik og naturfag til erhvervsuddannelsernes grundforløb ”gf.1”. På grundforløbet vælger eleverne mellem forskellige fagretninger, som hver især giver indblik i en række erhvervsuddannelser. Ud over den fag-faglige introduktion skal eleverne have en række almene fag, og vi søger derfor nu en lærer til matematik, fysik og naturfag.

Om stillingen
Størstedelen af undervisningen på gf.1 er bygget op omkring tværfaglige projekter, der tydeligt viser sammenhængen mellem teori og praksis. Projekterne har ofte direkte relation til erhvervslivet, og som grundfagsunderviser skal du i så vidt omfang som muligt forsøge at integrere dine fag i de tværfaglige projekter. Naturligvis er det nødvendigt en gang imellem at fokusere 100% på grundfagene, men jo mere faget kan relateres til noget praktisk jo bedre.

Du bliver en del af et inspirerende unge-miljø, hvor det sociale sammenhold både blandt elever og undervisere er et vigtigt parameter. Ud over grundfagsundervisningen kommer du til at tage del i vores mange aktiviteter rettet mod grundskolerne, ligesom du skal deltage i projekter og udviklingsarbejde samt samarbejde med vores mange uddannelsesafdelinger. Du vil ligeledes skulle varetage grundfagsundervisning på GF2.

Vi søger
Vi søger en underviser, som har en helhedsorienteret tilgang til de unge elever samt til bredden i erhvervsuddannelserne. Du brænder for at være sammen med unge mennesker, og du sikrer, at de trives i deres dannelses- og uddannelsesproces, ligesom du hjælper dem til at afklare deres endelige uddannelsesvalg.

Rent formelt er du uddannet folkeskolelærer med linjefag i matematik og fysik/naturfag. Det er en fordel, hvis du har undervisningserfaring fra tidligere eller hvis du har erfaring fra et håndværksfag. Du skal også regne med at blive kontaktlærer for en række elever, og erfaring med eller interesse inden for vejledning er derfor også en fordel.

Som person opleves du som kontaktskabende med fokus på dialog. Du er åben og ærlig, og du formår at tilpasse din kommunikation til målgruppen. Du bidrager aktivt til at skabe et socialt stærkt unge-miljø, og du formår at integrere motion og bevægelse i elevernes hverdag, samt at formidle vigtigheden heraf.

I forhold til teamet er du udviklingsorienteret, ser muligheder og involverer dig i nye ideer og tiltag. Du er ansvarsbevidst, og de opgaver du påtager dig bliver varetaget og afsluttet med kvalitet. Sidst men ikke mindst er du indstillet på at anvendelsen af digitale læringsmidler er en naturlig del af læreprocessen.

Yderligere oplysninger og ansøgning
Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Ansættelse i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

Hvis du har lyst til at høre mere om gf.1 og den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Rie Dalsgaard.

Du søger stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side af skærmen. Ansøgningsfristen er den 7. marts 2019, og vi forventer at afholde samtaler den 12. marts 2019.
Du kan læse mere om gf.1 og vores fagretninger her

Beliggenhed