Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Planner til Banedanmark - Signalsystemer Drift

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
12-02-2019
Expires
05-03-2019

Er du en dreven projektstyrer? Og har du lyst til at have ansvaret for planlægningen af leverancer?
Banedanmark Signaldivision Drift søger en planner (planlægger), som kan bevare det professionelle overblik i forhold til signalprogrammet i alt fra projektering til udførelse og igennem testfaserne.
Banedanmark er i gang med at indføre ny computerbaseret teknologi til at styre togtrafikken på det danske jernbanenet. Projektet er det største af sin art i Europa, og er et af de mest komplicerede teknologi-implementeringsprojekter i Danmark.
Du bliver en del af et team på 10 mand der bl.a. er ansvarlige for design og implementering af et nyt landsdækkende datanetværk, der skal anvendes til fjernbanens nye signalsystemer. Samtidig med etablering af nye systemer, skal eksisterende systemer løbende fornys. Dette handler om alt fra kabelanlæg til de mest komplekse it-løsninger, netværksløsning samt sikkerhedssystemer.

Planlægge og facilitere
Du kommer til at have ansvar for opdatering og formidling af projektplanerne, og det overordnede ansvar for, at underliggende projekters planer understøtter forventningerne hos Signalprogrammet. Dette indebærer, at du skal facilitere og følge op på, at projekternes planer er integrerede, og at der er styr på grænseflader. Der er i det hele taget tale om væsentlige og komplekse planlægningsopgaver med mange stakeholdere.

De primære arbejdsopgaver ligger indenfor tidsplanlægningen, men kan også omfatte ressourceplanlægning internt i Banedanmark.

Selvstændig planlægger med lyst til at præge programmets styring
Du har en akademisk eller teknisk uddannelse med fokus på projektstyring. Solid analytisk erfaring er afgørende og du er ligeledes stærk i anvendelsen af MS Excel. Du har dokumenteret praktisk erfaring med planlægning på projektniveau, hvilket vil sige program- eller porteføljeniveau.

Det er en fordel at du har kendskab til planlægningsværktøjet Primavera og MS Project.
Du har erfaring med, at der ved store planlægningsopgaver konstant opstår udfordringer, og du håndterer disse udfordringer med overskud og overblik. Herudover er du god til at se den enkle vej frem.

Løn
Hvis du er akademiker ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.
Ellers er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/SAMDATA, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret i løngruppe 5, Hovedstad. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt projektchef, Ole Mark Saunte på telefon 41783851. Send os din ansøgning hurtigst muligt da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Beliggenhed