Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandlere til Våbenafdelingen

Midt- og Vestjyllands Politi, Våben og Tilladelser

Vestjylland
11-02-2019
Expires
22-02-2019

Holstebro, Midt- og Vestjyllands Politi, Administrative Center

Midt- og Vestjyllands Politi søger medarbejdere til vores Våbenafdeling, som hovedsageligt varetager sagsbehandling relateret til jægere og skytter efter gældende lovgivning. Dette omfatter administration af tilladelse til - eller afslag på salg, opbevaring, anvendelse og besiddelse af våben, ammunition samt eksplosivstoffer, ind- og udførelse af våben og godkendelse af lokaler eller arealer til skydebaner.
Vi sikrer dig en god oplæring, på en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger og sparring på tværs. Kendskab til våben er en fordel men ikke et krav.

Profil
Du har en kontorfaglig uddannelse. Du er rutineret it-bruger, lærenem og trives med telefonisk borgerkontakt. Du er omstillingsparat og kan samarbejde med kolleger og fagpersoner på forskellige niveauer. Du trives i en organisation i forandring. Har du erfaring med sagsbehandling indenfor området eller evt. andre offentlige organisationer kan det være en fordel, men ikke et krav.
Som person er du selvstændig, serviceminded og proaktiv. Du kan prioritere arbejdsopgaver og bevare overblikket selv i pressede situationer.

Stillingerne omfatter sagsbehandling herunder:
- Udstedelse af tilladelser i henhold til våbenlovgivningen
- Behandling af telefoniske og skriftlige henvendelser, samt vejledning af borgere
- Myndighedsafgørelser på baggrund af gældende lovgivning
- Samarbejde med interesse organisationer herunder bl.a.; Jæger Forbundet,
Dansk Skytte Union, DGI og Dansk Våbenhandler Forening

I Politiets Administrative Center har vi forventninger til vores sagsbehandlere, så vi sammen fortsat kan sikre centrets succes og levere de serviceydelser, der forventes af os. Vi forventer derfor, at du er indstillet på at kompetenceudvikle dig, herunder at du sætter dig ind i lovgivningen på området. Du skal være teamorienteret, men også kunne arbejde selvstændigt. Vi arbejder med mål og resultatstyring, herunder den enkeltes mulighed for at påvirke dette.
Centeret består i dag af 6 afdelinger med i alt 360 medarbejdere hvoraf 57 sidder i Våbenafdelingen.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i Staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S fællesoverenskomst.

Lønnen afhænger af dine kompetencer og erfaringer og afhængig af disse vil den være som enten assistent med 23.035,83 kr. pr. måned eller som overassistent med 24.239,33 kr. pr. måned. Hvis du i forvejen er ansat som tjenestemand indenfor politiet, kan du bevare din ansættelsesform.

Dit arbejdssted bliver Midt- og Vestjyllands Politi, Politiets Administrative Center, med adresse på Stationsvej 33a, 7500 Holstebro.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Runa Pagh, på telefon 4021 3749 eller Vibeke Mikkelsen, på telefon 5122 6259. Du kan finde mere information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Stillingerne i Våbenafdelingen er med ugentlig arbejdstid på 37 timer og med opstart 1. maj 2019.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, religion eller anden etnisk baggrund.

Midt- og Vestjyllands Politi
Midt- og Vestjyllands Politi er landets geografiske største politikreds og har knap 1200 ansatte fordelt på hovedstationen i Holstebro samt lokalstationer i Herning, Ringkøbing, Silkeborg, Skive, Thisted og Viborg.

Beliggenhed