Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder med god forretningsforståelse og gennemslagskraft søges

Trafikstyrelsen

Storkøbenhavn
11-02-2019
Expires
21-02-2019

Brænder du for at levere god projektledelse, og har du teknisk flair? Har du blik for forretningens og slutbrugernes behov? Så er du måske vores nye kollega!

Som projektleder i Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen vil du komme til at arbejde med projekter på tværs af styrelsens fagcentre. Det bliver din overordnede opgave at gennemføre digitaliseringsprojekter fra idé til forankring af løsningen i forretningen. Projekterne gennemføres i tæt samarbejde med styrelsens fagcentre og –medarbejdere, og med fokus på brugere af løsningerne.

Det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere i både skrift og tale, og har erfaring fra arbejdet med digitalisering i det offentlige.

Udfordringer vi kan tilbyde
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen står også overfor at skulle modernisere en række it-løsninger, og du vil komme til at stå i spidsen for gennemførelsen af nogle af disse projekter.

Vi er en arbejdsplads i forandring, hvor tingene går stærkt. Du skal derfor kunne trives i en hverdag, hvor dagene hurtigt går med fx møder, men sætter en ære i at nå vores deadlines.

Vi er en styrelse, hvor der er fokus på ”det gode arbejdsliv”. Det betyder i praksis, at vi er effektive, når vi er på arbejdet og vi derigennem gør en ære ud af, som arbejdsplads, at få arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen.

Troels er ny i teamet og fortæller: ”Det fede ved at arbejde i denne styrelse er, at alle vil hjælpe én i gang, hvilket giver mulighed for at få skabt et stort netværk. Der er en høj grad af faglig stolthed, og man bliver kastet direkte ud i sine opgaver, og hvis man er i tvivl, er der altid faglig sparring at hente”.

Du kan tilbyde os…
At du har en relevant videregående uddannelse, og at du har indgående kendskab til og erfaring med at arbejde i en politisk styret institution.

Vi ønsker, at du:

• Har minimum 3-5 års dokumenteret erfaring fra en offentlig myndighed
• Er certificeret projektleder (PRINCE2®, IPMA el.lign.)
• Kan arbejde ud fra en helhedsorienteret tilgang og kan se din opgaveløsning på tværs af fagområder
• Har et personligt og smittende drive
• Har gode samarbejdsevner med både interne og eksterne samarbejdspartnere
• Er god til at skabe fællesskab og retning for projekter
• Kan lede komplekse projekter med mange interessenter
• Kan arbejde selvstændigt og proaktivt
• Har en god it-ballast og kan omsætte forretningsbehov til it-løsninger
• Kan udarbejde projekt- og kravspecifikationer
• Kan leverandørstyre

Da du kommer til at indgå som projektleder i vores digitaliseringsteam, er det afgørende, at du er en teamplayer, der formår at dele din viden med andre og søge sparring, når det er nødvendigt.
Opgaverne er mange og blandede. Det er derfor vigtigt, at du bevarer overblikket, er resultatorienteret og samtidig har sans for detaljen. Du skal påregne en del rejseaktivitet til Jylland, da nogle af dine første opgaver bliver projekter for Færdselsstyrelsen (en del af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen), som er placeret i Ribe.

Sisse som leder…
Sisse Tønnes er en leder, hvor medarbejderne har højt til loftet. Hun er rummelig og ser muligheder hos den enkelte. Sisse sikrer, at alle er med på holdet, og der er en fælles forståelse for opgaverne. Med Sisses ledelse skabes der et kreativt og uformelt miljø med plads til de mange ideer. Selvom vi har travlt, sikrer Sisse, at vi når i mål med de opgaver, styrelsen har behov for.

Hos os får du…
Spændende og udviklende arbejdsopgaver, der fagligt spænder vidt, hvor du får stor mulighed for at påvirke styrelsens fremtidige retning for udvikling af digitaliseringsløsninger. Vi arbejder målrettet på at lave brugervenlige løsninger, der understøtter borgere og virksomheder, samt letter den interne sagsbehandling.

Derudover er vi en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi er centralt beliggende i København med nem adgang til offentlig transport.

Du bliver tilknyttet styrelsens digitaliseringsteam, som er en del af Center for Ressourcer, hvorunder HR, IT-drift og Økonomi også er organiseret. I teamet lægger vi stor vægt på en åben dialog, stor vidensdeling i opgaveløsningen og en uformel omgangstone.

Digitaliseringsteamet varetager systemforvaltnings- og it-projektledelsesopgaver for hele styrelsen.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem relevante faglige organisationer og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen – hvem er vi…
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart, samt regulering af bygge- og boligområdet.

Udover et varieret og udfordrende job, som kræver høj faglig kvalitet, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling samt udvikling gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen på www.tbst.dk

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos it-chef Sisse Tønnes Hertz på tlf. 4178 0296 eller teamkoordinator Simon Halfdan Gjedde på tlf. 4178 0130.

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis via styrelsens ansøgningsportal på www.tbst.dk senest fredag den 21. februar 2019 kl. 12:00.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde godkendelsen. Der kan blive anvendt tests i rekrutteringsforløbet.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført mandag d. 25 februar.

Der vil indgå tests i ansættelsesforløbet.

Beliggenhed