Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Familieretshuset søger IT supporter-elev til hovedkontoret i Aabenraa

Statsforvaltningen, Afdeling Aabenraa

Syd- og Sønderjylland
08-02-2019
Expires
04-03-2019

Familieretshuset søger IT supporter-elev til Aabenraa

En stilling som It supporter-elev i Aabenraa er ledig til besættelse fra 1. maj 2019.
Familieretshuset har ti afdelinger rundt i landet med fælles administration i Aabenraa, hvor også IT afdelingen befinder sig.

Hvad kan vi tilbyde?
Du vil i løbet af uddannelsesperioden få en elevuddannelse, som veksler mellem skoleophold og praktik. Udover den praktiske uddannelse indgår der i din elevtid skoleophold på sammenlagt ni uger.
Den største del af elevtiden vil du komme til at arbejde i vores Helpdesk med support af Statsforvaltningens ca. 450 brugere.
Du vil også komme til at stifte bekendtskab med den driftsmæssige side af Statsforvaltningens IT-system. Der kan forekomme rejseaktivitet til de andre lokationer.
Du vil blive tilknyttet en elevansvarlig, som laver din uddannelsesplan og følger dig igennem din elevtid. Det gensidige forhold, som en elevuddannelse er, vægtes meget højt. Vi hjælper hinanden med at nå vores mål – vi vil gerne gøre en positiv forskel.

Vi forventer
Vi forventer, at du brænder for IT support, er imødekommende, positiv, ansvarlig, nysgerrig og initiativrig med mod på nye og spændende udfordringer.
Du skal trives med skiftende arbejdsopgaver og med at være en del af en afdeling, hvor der altid er rigeligt med opgaver og hvor vi aldrig har tomt bord.
Det vil være en fordel, hvis du har gennemført IT-supporter grundforløbet.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsesområdet vil være Børne- og Socialministeriet og ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Staten og HK. Arbejdsstedet vil være i Aabenraa.
Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Tina Skau på telefon 72 56 80 29 eller Drifts- og Supportchef Martin Vestergaard på 72 56 80 07.

Familieretshuset
Den 1. april 2019 skal alle opgaver for brudte familier løses i et nyt, enstrenget familieretligt system. Indgangen til systemet bliver det nye Familieretshus. Ansøgningerne bliver screenet og visiteret til det forløb, som passer til den enkelte families behov Her vil der bl.a. være fokus på at styrke forældrenes samarbejde om barnets trivsel med en konflikthåndterende tilgang.
Barnets trivsel er det bærende hensyn, og der oprettes derfor en særlig børneenhed med en kontaktperson til barnet.

Ansøgning
Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende en ansøgning, cv samt anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på Statsforvaltningens hjemmeside – http://www.statsforvaltningen.dk – senest 4. marts 2019. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 13.

Statsforvaltningen ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Beliggenhed