Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dalum Landbrugsskole søger underviser i planteproduktion

DALUM LANDBRUGSSKOLE

Fyn
08-02-2019
Expires
22-02-2019

Brænder du for undervisning og formidling af fagligt stof til unge engagerede elever/studerende inden for landbrugsuddannelsen - herunder EUX?

Vi søger en ambitiøs underviser med fingeren på pulsen inden for områder som produktionsteknik og -økonomi inden for planteproduktion, miljøforhold og -regler i relation til planteproduktion og bæredygtighed.

Du skal mestre kunsten at koble teori og praksis og kunne navigere hjemmevant i alle gængse IT-programmer inden for planteavl. Derudover skal du kunne undervise i plantebiologi.

Din profil

Du har:

  • En solid relevant uddannelse inden for de berørte fagområder - gerne på bachelor- eller kandidatniveau
  • Relevant faglig erhvervserfaring
  • Evne til at håndtere komplekse problemstillinger
  • Erfaring med rådgivning/undervisning
  • Gerne pædagogisk grunduddannelse

Du vil blive en del af en dynamisk, inspirerende og innovativ medarbejderstab, hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og menneskeligt. Du vil indgå i et team af plante­undervisere.

Dalum Landbrugsskole er en kostskole, hvorfor der er tilknyttet en række funktioner af ikke-undervisnings­mæssig karakter.

Dalum Landbrugsskole er en vidensbaseret organisation, hvor integration af IT i undervisningen er et must. Du skal kunne motivere og inspirere de studerende samt være åben og kunne indgå i en dialog.

Ansættelsesvilkår/tiltrædelse
Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst. Tiltrædelse: hurtigst muligt. Spørgsmål vedrørende jobbets faglige indhold kan rettes til uddannelseschef Eric Wanscher, tlf. 24 76 16 27.
Send din ansøgning til sekretær Anni Geisler, på mail: ag@dalumls.dk senest den 22. februar 2019 kl. 12.00.


Dalum Landbrugsskole er én af Danmarks største landbrugsskoler med afdelinger i Odense og Korinth.
Skolen har eksisteret i mere end 130 år og har altid indtaget en markant position på grund af engagerede medarbejdere og motiverede studerende. Der er fokus på faglighed, studiemiljø og netværk, og det er derfor, de studerende vælger Dalum Landbrugsskole. Dalum Landbrugsskole udbyder hele Landmands­uddannelsen og alle trin i Landbrugets
Lederuddannelser.

Beliggenhed