Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Full stack udviklere

Skatteforvaltningen, KBH, Sluseholmen

Storkøbenhavn
08-02-2019
Expires
06-03-2019

Har du lyst til at være med til at være med til at levere moderne, enkle og sikre it-løsninger til fremtidens digitale skatteforvaltning? Trives du med at arbejde agilt og team-orienteret i tæt samarbejde med kravstiller? Så er du måske en af de full stack udviklere, vi søger til eKapital kontoret i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Som udvikler i eKapital kontoret får du en afgørende rolle i moderniseringen af it-systemer til den danske skatteforvaltning, hvor egenudvikling er i fokus. Udviklingen foregår i iterationer med udgangspunkt i SCRUM og SAFe, med daglige standups, løbende evalueringer og leverancer i løbende releases.

Det er vores ambition at digitalisere og modernisere løsninger til automatisk udveksling af information med resten af verden for at undgå skatteunddragelse, samt at udvikle løsninger til at indberette finansielle kontoinformationer fra tredjepart, for at understøtte enkel og korrekt skatteansættelse og -opkrævning samt at lette effektiv kontrol.

It-udvikling med høj faglighed
Som udvikler i eKapital vil du i samarbejde med et team af andre dygtige udviklere, testere, scrum master og product owner implementere features og enablers til brug for banker, realkreditinstitutter og andre indberettere samt internationale myndigheder i resten af verden, som vi udveksler information med. Du får mulighed for at arbejde med:

 • Højt kvalificerede domænespecialister
 • Test-driven Development (TDD)
 • Behavior-driven Development (BDD)
 • Continous Integration/Delivery og Release On Demand
 • Agile værktøjer, herunder Jira og Confluence

God erfaring kombineret med nysgerrighed og lyst til faglige udfordringer
Vi forestiller os, at duer uddannet datalog, ingeniør eller har en anden relevant videregående uddannelse. Du har allerede mindst et par års erfaring med softwareudvikling af komplekse IT-systemer i heterogene miljøer, hvori der indgår web-services/REST-services, servicebusser, applikationsservere, web-brugergrænseflader, databaser, mainframesystemer og komplekse netværks- og sikkerhedsløsninger.
Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med:

 • Groovy og/eller Java (Herunder test-frameworks som Geb/Spock)
 • JavaScript frameworks (f.eks. Angular eller Vue.js herunder TypeScript)
 • REST og WebServices
 • databaser (PostgreSQL)
 • Unix/Linux
 • Containere (Docker)
 • Git og Github

Vi forventer, at du er fagligt velfunderet, engageret og vant til at arbejde med andre i teams, og at du kan samarbejde på tværs i organisationen med f.eks. procesejere, driftsfolk og jurister.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet” senest 6. marts 2019. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Ricky Nymann på tlf. 7237 0669.

Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner.
Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Arbejdsstedet vil være Sluseholmen 8B, 2450 København SV.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Beliggenhed