Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsfaglig timelærer til SOSU ZBC i Næstved

ZBC

Sydsjælland inkl. Møn
08-02-2019
Expires
17-02-2019

SOSU ZBC, Næstved afdelingen søger en sundhedsfaglig timelærer - gerne sygeplejerske eller SSA - til undervisning på GF2 rettet imod SSH og SSA.

 

Vi arbejder med elektroniske læringspakker hvor pensum, opgaver, øvelser m.v. er fastlagt for undervisningslektionerne.

 

Ansættelsesperiode.

Fra 18. februar 2019 til 14. juni 2019.

Lektionsantal: 10 - 14 lektioner a 45 minutter ugentligt

Aflønning sker efter fast timesats på kr. 354,42 pr. 60 minutters undervisning- og kr. 212,65 for øvrig tid.

Ansøgningsfrist.

Ansøgning endes elektronisk via link nederst i stillingsopslaget. Der modtages ikke ansøgninger efter fristens udløb. Ansøgningsfristen er den 19. februar 2019 kl. 12.00.

 

Har du spørgsmål til stillingen?

 

er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Pia Rasmussen tlf. 61984392

 

 

Hvem er vi?

 

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

 

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

 

Beliggenhed