Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOSU Nord i Hjørring søger en sundhedsfaglig underviser til SOSU uddannelserne

SOSU Nord

Nordjylland
08-02-2019
Expires
22-02-2019

Hos SOSU Nord arbejder vi for at skabe udvikling, læring og nytænkning - socialt, pædagogisk og sundhedsfagligt.

Hertil har vi brug for et engageret team, der kan og vil. Et team der elsker at blive udfordret og gerne giver et klap på skulderen, når der er brug for det.

Lige nu er SOSU uddannelserne i rivende udvikling, og vi mangler en underviser

Hvis du brænder for at undervise og trives i en hverdag fyldt med afveksling, begejstring og samarbejde, så hører vi gerne fra dig.

 

Om jobbet
Som underviser på SOSU Nord indgår i et professionelt læringsfællesskab med højt motiverede kolleger med forskellig sundhedsfaglig baggrund, der støtter op om dine og teamets opgaver. Opgaverne er mange og varierede.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • undervisning - herunder planlægning, udførelse, evaluering og udvikling af undervisning med fokus på praksisnærhed
  • vejledning og facilitering af læring for målgruppens elever
  • varetage kontaktlærerfunktion
  • klasserumsledelse

Derudover skal du deltage i udviklingsopgaver og naturligvis holde dig ajour med nye tiltag, ønsker og behov i sundhedsvæsenet.

Du bliver en del af en organisation i løbende udvikling, hvor tingene går stærkt, og hvor to arbejdsdage aldrig er ens. Du skal derfor have en anerkendende tilgang til, at se udfordringer som muligheder for udvikling.

Forventninger til dig

  • du har mindst 5 års erhvervserfaring og kan bringe nyeste viden fra praksis i spil
  • det vægtes højt, at du kan se værdien i samarbejde. At du kan indgå i et fagfagligt og tværfagligt samarbejde med dine kolleger i et forpligtende professionelt læringsfællesskab, hvor samarbejdet om elevernes læring er i fokus
  • du bidrager til et teamsamarbejde, hvor det i høj prioriteres, at løfte i fællesskab med stort fokus på fælles trivsel og et godt arbejdsmiljø
  • du har interesse for og erfaring med arbejde med velfærdsteknologi
  • du har flair for IT og kan anvende digitale teknologier i undervisningen
  • du trives med en varieret arbejdsbelastning og kan lide at have mange bolde i luften

 

Specifikt for stillingen

Vi søger en fysioterapet, ergoterapeut eller sygeplejerske, gerne med erfaring bredt fra det nære sundhedsvæsen til en fast stilling på 37 timer om ugen. Stillingen ønskes besat 1.april 2019.

Du skal kunne undervise på vores uddannelser fra grundforløb 2 til asisstentuddannelsen i følgende fagområder:  Generelle uddannelsesspecifikke fag indenfor somatik og særdeles i fagene: ”Mødet med Borgeren”, ”Sundhedsfremme, forebyggelse og Rehablilitering”, ”Sammenhængende borger- og patientforløb” og diverse valgfag.

For uddybning af fagenes mål henvises til uddannelsesordningerne for de enkelte uddannelser: http://www.passinfo.dk/PASS-for-professionelle/Lovstof/Uddannelsesordninger

Vi kan tilbyde

Vi tilbyder dig et afvekslende job i et levende og udviklingsorienteret undervisningsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsæde, og hvor vi samtidig giver os tid til at værne om hinanden, og det arbejde vi udfører. Du bliver således en del af en hverdag og en kultur baseret på vores værdier om respekt, troværdighed, dialog og kompetence.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold efter cirkulære om organisationsaftale for lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser.

 

Ansøgningsfrist og yderligere oplysninger

Ansøgningsfristen er fredag den 22. februar 2019 kl. 12.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 26. februar 2019.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lotte Boserup på mail: lobo@sosunord.dk

Sådan søger du

Synes du ovenstående lyder som en spændende udfordring, glæder vi os til at høre fra dig.

Send os din ansøgning, CV og relevante bilag via skolens hjemmeside: http://www.sosunord.dk under ledige stillinger.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Fakta om SOSU Nord

SOSU Nord er én af landets største Social- og Sundhedsskoler med i alt 180 medarbejdere og ca. 12.000 årlige elever/kursister. Vores kerneydelse er at uddanne kompetent og velkvalificeret personale til hele social- og sundhedssektoren og den pædagogiske sektor. Det er vores mission, at SOSU Nord skal være et førende lærings- og kompetencecenter for offentlige og private arbejdspladser og enkeltpersoner.

Du kan læse mere om vores skole på http://www.sosunord.dk

Beliggenhed