Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En fast fuldtidsstilling som embedsdyrlæge i Kødkontrollen, fjerkræ, med primært tjenestested på HKSCAN i Vinderup ønskes besat snarest muligt

KK, Rose Poultry Vinderup

Vestjylland
08-02-2019
Expires
22-02-2019

I Fødevarestyrelsen, herunder Kødkontrollen, søger vi løbende efter nye og engagerede medarbejdere, der har lyst til at arbejde i en dynamisk og moderne organisation.

Vi tilbyder et interessant og kompetenceudviklende job med arbejdsopgaver, der er med til at gøre en forskel for fødevaresikkerheden.

Du vil medvirke aktivt til at sikre, at der produceres sunde og sikre fødevarer samt ikke mindst være med til at sikre dyrevelfærden i forbindelse med produktion, transport og slagtning af fjerkræ.

Arbejdsopgaverne som embedsdyrlæge i fjerkrækontrollen består i det daglige af ante mortem- og post mortem-kontrol af slagtedyr, prøveudtagning, dyrevelfærdskontrol mm.

Du vil desuden arbejde med forskellige tilsyns- og godkendelsesopgaver og vil i denne forbindelse få et grundigt kendskab til fødevare- og veterinærlovgivningen samt til offentligforvaltning.

Du vil få et grundigt kendskab til de fleste af fødevarestyrelsens it-systemer.

Kødkontrollen og ikke mindst fjerkrækødkontrollen er under stadig udvikling, der løbende byder på nye og spændende udfordringer og muligheder. Du vil indgå i et team af dyrlæger og teknikere hvor alle deltager aktivt i opgaveløsningen. Kompetenceudvikling er derfor ikke blot en mulighed, men noget der forventes af alle. Du vil endvidere løbende være i tæt dialog med kolleger både i og udenfor organisationen.

Lidt fakta om virksomhederne:

HKSCAN Denmark A/S Tværmosevej 10, 7830 Vinderup, er en del af en større koncern med flere slagterier i Norden og Baltikum. Fabrikken i Vinderup består af et moderne slagteri med tilhørende forædlingsafdelinger. Der er ansat i alt 550 personer der arbejder på 2 skift. I alt slagtes der lidt under 1 million kyllinger om ugen.

Det forventes, at du med passende varsel er villig til at udføre arbejdsopgaver på andre fjerkræ-virksomheder, hvis det er hensigtsmæssigt for planlægningen. I denne sammenhæng vil det primært være på Dansk Andeudvikling Aps Havnevej 8, 7600 Struer. En virksomhed der på årsbasis slagter ca. 550.000 ænder. Slagtning af andre arter er under udvikling. Virksomheden beskæftiger ca. 40 medarbejdere.

Dine kvalifikationer
• Du har dansk autorisation som dyrlæge.
• Du er indstillet på at gøre en indsats for at kompetenceudvikle dig meget hurtigt inden for faget. Har du erfaring er det naturligvis en fordel – men vi er klar til at lære dig grundigt op.
• Du kan holde hovedet koldt og agere professionelt i uventede og pressede situationer.
• Du er fagligt interesseret, også ud over dine egen daglige opgaver, og arbejder selvstændigt og opsøgende.
• Du er en god teamspiller, som prioriterer samarbejdet højt, men du kan også arbejde effektivt på egen hånd.
• Du er opmærksom på dine kompetencer og spørger til råds, når du er i tvivl.
• Du er hjælpsom og ser kontrolopgaven som et samarbejde, også i din kommunikation med virksomheden.
• Du er åben, ærlig og positiv og gør dit til at skabe en arbejdsplads præget af godt humør og samarbejde med respekt for at alle i teamet udfører vigtige opgaver.
• Du har flair for at arbejde med IT, kender de almindelige Office programmer og kan sætte dig ind i nye systemer hurtigt.

Det forudsættes at du behersker dansk i tale og skrift, da myndighedssproget er dansk.

Det forudsættes at du behersker engelsk i et omfang, så du kan kommunikere tilfredsstillende i skrift og tale.

Stillingen er 37 timer ugenligt.

Din løn og ansættelse
Aflønning og ansættelse er efter gældende overenskomst.
Du skal have kørekort til personbil.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at henvende dig for yderligere information til sektionsleder Ole G. Nielsen på: tlf. 51335597 olni@fvst.dk

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, bilag og eksamensbevis og gerne referencer til tidligere arbejdsgivere online i vores rekrutteringssystem via mfvm.dk/job senest den 22. februar

Samtaler forventes afholdt i uge 9

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Beliggenhed