Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Smed eller svejser - til undervisning på AMU

TEC Ballerup

Storkøbenhavn
08-02-2019
Expires
22-02-2019

Vær med til at uddanne og efteruddanne en ny generation af dygtige håndværkere!

TEC – Technical Education Copenhagen søger en underviser primært til det svejsetekniske område. Du vil i perioder også skulle undervise på smedeuddannelsen. Så brænder du for at formidle viden til både forventningsfulde voksne kursister og elever på smedeuddannelsen - så har vi jobbet til dig.

Opgaver
Som underviser på TEC er dine arbejdsdage sjældent ens. Nogle dage underviser du, andre dage forbereder du dig. I perioder arbejder du sammen med din kollegaer om særlige pædagogiske eller faglige projekter. Du er optaget af det faglige - også din egen faglighed, der består af en solid svejsefaglighed. Det vil være en fordel, hvis du her erfaring med gassvejsning. På TEC er vi optaget af, at vi altid leverer en relevant og tidssvarende undervisning, der gør at både elever og kursister ser TEC som det naturlige førstevalg, når de vælger uddannelsessted.


Du kommer til at arbejde målrettet med at gøre vores elever og kursister så dygtige som muligt. Det betyder, at du er nysgerrig på, hvordan du planlægger og gennemfører en undervisning, der tager udgangspunkt i vores kursister og elever. Du ved lige nu måske ikke så meget om at undervise - men du har lyst til at lære det.

Når du bliver ansat, vil vi sammensætte et opstartsforløb til dig, hvor du vil lære det, som er nyt for dig, og du vil hurtigt komme til at bruge det, du er stærk i.

Som underviser på TEC kommer du til at arbejde målrettet med erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning, som foregår både teoretisk og praktisk. Du skal planlægge og gennemføre undervisning samt tilrettelægge arbejdsopgaver og instruktioner.

Du indgår i et tæt samarbejde i lærerteamet omkring udvikling, gennemførelse og evaluering af undervisningen. Udgangspunktet for samarbejdet er en fælles rød tråd i den pædagogiske og didaktiske udførelse af undervisningen samt fokus på elevernes læring gennem feedback, helhedsorienteret og differentieret undervisning.

Profil
Vi forventer du:

  • er uddannet svejser eller smed med svejseerfaring
  • har lyst til at undervise både voksne og unge
  • har en naturlig interesse i kursisters og elevers faglige udvikling
  • har mod på at formidle fagligt svært stof på en levende måde
  • er støttende, anerkendende og har en naturlig interesse i kursisters og elevers udvikling
  • er god til at skabe professionel og faglig relation i klassen
  • er empatisk og rummer forskellighed
  • er fortrolig med brugen af it og online-medier
  • er en god rollemodel for elever og kursister

Du skal have minimum 5 års relevant dokumenteret erhvervserfaring.

Hvad brænder vi for?
at vores elever, lærlinge og kursister flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.

Vi tilbyder
På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning

Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Ansættelse er betinget af, at du består denne pædagogiske diplomuddannelse.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærer på tjenestemandslignende vilkår, med 2 års prøvetid.

Ansættelse 1. april 2019 eller efter aftale

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos uddannelsesleder Charlotte Gjermandsen, tlf. 2545 3682. Vi viser gerne vores skole frem.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist 22. februar 2019

Samtaler afholdes i uge 9

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk.

Beliggenhed