Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-supporter til Odsherreds Gymnasium - halvtid

IT-Center Fyn

Vestsjælland
08-02-2019
Expires
22-02-2019

IT-Center Fyn søger en IT-servicetekniker til at varetage IT support og -serviceopgaver på een af IT-Center Fyns partnerskoler, Odsherreds Gymnasium.

IT-Center Fyn er et statsligt IT-servicefællesskab som varetager IT drift, support og udvikling for 39 gymnasier, VUC ’er og Social- og Sundhedsskoler fordelt på over 70 adresser rundt omkring i Danmark. Vi er 75 engagerede medarbejdere, som sikrer at lærere og elever på skolerne har et effektivt og velfungerende IT system, som medvirker til at skabe de bedste læringsmiljøer i Danmark. Systemspecialister, ledelse og administration er placeret i Odense.

Jobbeskrivelse

På skolen vil du have ansvaret for deployment, fejlsøgning og fejlretning på it-udstyr, brugersupport, dokumentation af opsætninger og rutiner og især det daglige samarbejde med skolens ledelse og øvrige nøgle personer. Arbejdet sker i tæt samarbejde med systemspecialisterne i Odense.

IT-supporten sker efter et fælles koncept i IT-Center Fyn, således at opsætninger og rutiner er ens på alle skoler. Du vil få en hverdag som du selv skal planlægge og administrere. Du skal deltage i fællesmøder i Odense ca. hver 8. uge.

Ved ansættelsesstart vil du komme igennem et introduktionsforløb.

IT-Center Fyn lægger vægt på ærlighed, åbenhed, respekt og godt humør.

Kvalifikationer og profil

Du skal være serviceminded, synlig og fleksibel og have gode evner til at kommunikere og samarbejde med skoler og kolleger. Du skal være selvdreven og vandt til selv at planlægge din hverdag så opgaver bliver løst i den rækkefølge der imødekommer mange forskelligrettede ønsker bedst. Vi forventer, at du har viden og erfaring inden for følgende områder:

  • Brugersupport og -vejledning
  • Installation og vedligeholdelse af computerudstyr og programmel
  • Fejlretning på trådløst netværk, computere og printere
  • Erfaring med support i et blandet miljø med produkter fra bl.a. Microsoft, Apple og Google
  • Vedligeholdelse af dokumentation

Du skal have kørekort til personbil og have rådighed over en bil. Da jobbet er en deltidsstilling kan du have andet arbejde ved siden af.

Uddannelsesmæssig baggrund

Vi forventer, at du har en baggrund som IT-supporter, datamatiker, Microsoft Certified Professional eller lignende dokumenterede kompetencer. Relevante eksamensbeviser, udtalelser og lign. vedlægges ansøgningen.

Ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til HK-IT’s overenskomst med Staten. Udgangspunktet er løngruppe 2, trin 1 til 5 afhængig af erfaring, hertil evt. kvalifikationstillæg. Stillingen er omfattet af pensionsordning. Du skal kunne tiltræde senest 1. april 2019. Arbejdstiden er 24 timer/uge med betalt frokost og flexordning. Du skal derfor påregne at holde fri og afspadsere når skolen holder lukket.

Yderligere oplysninger

Uddybende oplysninger om stillingen kan fås på hjemmesiden www.itcfyn.dk ved henvendelse til Direktør Jens Ole Henriksen: Tlf. 51 38 32 59, E-mail: johe@itcfyn.dk

Ansøgningen skal sendes til: ansogning@itcfyn.dk, I Emnefeltet skriver du “IT-supporter Odsherred”

Angiv venligst, hvor du har set dette stillingsopslag.

Ansøgningsfrist:

Ansøgning på maks. én side på dansk samt CV skal være modtaget senest d. 22. februar 2019. Hvis du ikke hører noget inden d. 5. marts er jobbet besat til anden side.

Beliggenhed