Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikations- og projektkonsulent/journalist til DUKH

Den Uvildige Konsulentordning

Syd- og Sønderjylland
08-02-2019
Expires
11-03-2019

Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet (DUKH) har til formål at styrke retssikkerheden for mennesker med handicap. Det gør vi ved at yde uvildig rådgivning til mennesker med handicap, deres pårørende og fag- samt kontaktpersoner i kommuner og institutioner. DUKH skal desuden medvirke til at forbedre sagsbehandlingen i kommunerne og formidle DUKHs erfaringer og viden om udviklingen på handicapområdet.

Til en nyoprettet stilling søger DUKH en kommunikations- og projektkonsulent, der i praksis skal understøtte centerchefen og bestyrelsen i at operationalisere DUKHs årlige Målplan samt styrke og udvikle den interne og eksterne kommunikation.

I Målplan 2019 arbejder DUKH med et langsigtet mål om at højne graden af inklusion af DUKHs målgrupper. Inklusion i forhold til:

 • Uddannelse
 • Arbejdsmarkedet
 • Et værdigt liv

Under disse overordnede mål er der en række delmål, der indebærer:

 • Udvikling af en overordnet kommunikationsstrategi
 • Udvikling af en digitaliseringsstrategi 
 • Udvikling af digitale selvbetjeningsredskaber til bl.a. borgere og pårørende
 • Konkret omsætning af DUKHs erfaringer og viden til undervisningsforløb for fagpersoner i såvel kommuner som uddannelsesinstitutioner
 • Udvikling af en ny kommunikativ praksis, som inddrager beslutningstagerne
 • Udvikling af en konkret formidlingsstrategi for oplæg, herunder udarbejdelse af skabeloner, prisrammer og indhold, der tilgodeser DUKHs overordnede formål.

Du skal konkret bidrage med opgaveløsningen i forhold til operationalisering af Målplan 2019, hvilket indebærer udarbejdelse af såvel en overordnet kommunikationsstrategi og hensigtsmæssige arbejdsgange som mindre analyser af DUKHs data samt drøftelsesoplæg til DUKHs bestyrelse. Og du skal desuden bidrage til at forretningsudvikle på DUKHs områder – og kunne se muligheder i den overordnede handicappolitiske dagsorden.

Du skal konkret bidrage til at belyse udviklingen på handicapområdet via udvikling af hjemmesiden både i forhold til struktur og indhold, ligesom du skal bidrage til at identificere, hvilke medier der egner sig til forskellige målgrupper.

Udover de kommunikative opgaver vil du skulle løse en række opgaver i relation til centerchefen, herunder udarbejdelse af præsentationer, notater, dagsordenspunker og lignende, ligesom du i det daglige vil være centerchefens sparringspartner.

Vi er en lille arbejdsplads - 18 medarbejdere - med en ambition om at blive en stærk netværksorganisation, der bidrager til at forbedre vilkårene for målgrupperne gennem påvirkning af beslutningstagere og øget synlighed. Vi ønsker derfor også at etablere bæredygtige netværk, der understøtter de primære aktører.

Kommunikations- og projektkonsulentens kvalifikationer og kompetencer

Nedenstående kvalifikationer og kompetencer vægtes højt hos vores nye kommunikations- og projektkonsulent:

Den rette kandidat til stillingen har en interesse for og/eller et overordnet indblik i det socialfaglige område. Kendskab til og forståelse for samspillet i den offentlige sektor på handicapområdet er en fordel. Det samme gælder konkret erfaring fra en politisk styret organisation og erfaring med offentlig administration. Du har muligvis arbejdet med forskellige stabsopgaver.

Den nye kommunikations- og projektkonsulent har en akademisk baggrund eller er journalist og besidder herigennem stærke formidlingskompetencer i såvel skrift som tale. Du må desuden meget gerne være optaget af, hvordan de sociale og digitale medier kan bringes i spil, ligesom kendskab til/erfaring med relationel koordinering er en fordel. Du er ambitiøs på organisationens vegne, har et godt humør og er villig til at gå en ekstra mil for at opnå resultater.

Yderligere information

Yderligere information om DUKH, herunder Målplan 2019 findes på (http://www.dukh.dk). Stillingen er en fuldtidsstilling og følger løn- og ansættelsesvilkår i den aftale eller overenskomst, der er indgået mellem Staten og din faglige organisation. Vi opfordrer alle til at søge uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Du kan få yderligere oplysninger om DUKH og om stillingen hos centerchef Anne Kirk ved at:

 • sende en mail til anne.kirk@dukh.dk med dine konkrete spørgsmål eller
 • ringe direkte til 2268 2310

Ansøgning

Stillingen er nyoprettet, og vi ønsker den besat hurtigst muligt. Send din ansøgning og dit cv til:

anne.kirk@dukh.dk

Deadline for modtagelse af ansøgning og cv er mandag den 11. marts 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 12/13.

Beliggenhed