Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Passionerede softwareudviklere til Digital Udvikling og Design

Skatteforvaltningen, KBH, Sluseholmen

Storkøbenhavn
07-02-2019
Expires
03-03-2019

I Digital udvikling arbejder vi med at udvikle IT-løsninger til fremtidens skattevæsen. Vi har fokus på forretningsudvikling gennem teknologi, innovation og brugercentreret design. I øjeblikket søger vi softwareudviklere til projekter hvor vi for eksempel udvikler løsninger til udstilling af data via et Cloud-hostet API, og vi laver Mobil-Apps som giver brugere let adgang til eksisterende processer i skatteforvaltningen.

Som softwareudvikler i Digital udvikling bliver du en del af et allerede veletableret team, der tager fælles ansvar for at sikre en høj kvalitet af leverancer til skatteforvaltningen. Dine kollegaer vil tage hånd om at sætte dig ind i opgaven, og lære fra sig når der er mulighed for det. I kraft af måden vi arbejder med IT på, er der god mulighed for at præge opgaven.

Som udvikler i Digital Udvikling bliver du en del af et agilt, tværfagligt team, med basis i SAFe og Scrum, hvor udviklere og designere arbejder tæt sammen. Vi arbejder i korte sprints og er ikke er bange for at eksperimentere og udfordre opgaver og løsninger. Derfor er det vigtigt, at du er nysgerrig af natur og trives i et uformelt, dynamisk og til tider hektisk miljø, hvor du løbende lærer, og opbygger viden i tæt samarbejde med dine kolleger. Du er vant til at forholde dig til forretningskrav og formår i samarbejde med UX’ere at omsætte dem til effektiv kode.

Dine faglige og personlige kompetencer
Dine personlige kompetencer er afgørende for din succes i rollen. Du skal have lyst til at arbejde med mange forskellige teknologier, være løsningsorienteret og tænke kreativt, når det kommer til anvendelsesmulighederne. Du er social og handler proaktivt, du er nysgerrig af natur og opbygger viden i tæt samarbejde med dine kolleger.

Det er en fordel, at du er komfortabel med de nyeste teknologier og meget gerne har erfaring indenfor eller kendskab til f.eks. Groovy, Grails, Angular, Microservices, Continuous Deployment og Integration, Git, Jenkins, Docker, REST API og Test Driven Development, certifikater eller tilsvarende, men det er ikke et krav. Endvidere er det en fordel, hvis du er teknisk uddannet, men praktisk erfaring betragtes på lige fod - især hvis den inkluderer integrationer med store systemer. Du kan også være nyuddannet, så længe du har den rette indstilling

Digital Udvikling og Design– din enhed
Enheden er en del af IT-Udvikling i Udviklings og Forenklingsstyrelsen og arbejder med udvikling af fremtidssikre digitale løsninger, så skatteforvaltningen er på forkant med den teknologiske udvikling. Når vi udvikler løsninger, arbejder vi agilt og teambaseret og i tæt samarbejde med andre udviklingskontorer og vores interne DevOps. Vores kontormiljø er præget af en uformel og dynamisk vibe, og til daglig dyrker vi et fagligt stærkt, godt og socialt kollegialt fællesskab på tværs af kontorer og organisatoriske søjler med fokus på en farverig hverdag og personlig udvikling.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 3. marts 2019. Spørgsmål besvares gerne af udvikler Morten Jørgensen på 72 37 16 19 og mail Morten.Jorgensen@UFST.dk eller kontorchef Jesper Theil Hansen på 72 37 25 60 og mail Jesper.Theil@UFST.DK.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Tiltrædelse snarest. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Sluseholmen 8B 2450 København SV. På sigt vil arbejdsstedet skifte til Udviklings- og Forenklingsstyrelsens lokation på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Beliggenhed