Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rybners STX søger underviser til matematik

Rybners Gymnasium

Syd- og Sønderjylland
07-02-2019
Expires
20-02-2019

Til Rybners Almene Gymnasium (STX) søges en underviser til matematik - eventuelt i kombination med et andet naturvidenskabeligt fag. Vi søger en underviser, der kan undervise vores nysgerrige og fagligt dygtige elever og være med til at udvikle nye og spændende tiltag på Rybners. Vi er delt op i fagteams, hvor vi arbejder sammen om undervisningsmateriale og undervisningsforløb.  

Rybners Gymnasium består af alle fire gymnasieretninger STX, HHX, HTX og HF, hvor der i alt går ca. 1.900 elever hvert år. Vi er omkring 165 undervisere. Rybners Gymnasium er beliggende på to adresser - Grådybet (STX og HHX) og Spangsbjerg Møllevej (HTX og HF). På begge adresser har vi gode fysiske rammer og gode lokaler.

Hvad kan vi tilbyde

Et selvstændigt og udfordrende job med masser af muligheder for såvel faglig som personlig udvikling i en spændende og dynamisk afdeling. Lærerkollegiet på Rybners Gymnasium er bredt sammensat af både nye og meget erfarne undervisere. Vi synes selv, at du får nogle fantastiske kolleger, der alle vil tage godt imod dig og hurtigt få dig til at falde til i vores organisation.

Faglige kvalifikationer

  • Du har eller er næsten færdig med en videregående uddannelse på kandidatniveau
  • Du skal kunne indgå i et tæt og dagligt teamsamarbejde med afdelingens øvrige undervisere, ledere og pædagogiske medarbejdere
  • Du har interesse i pædagogisk udvikling og er interesseret i at udvikle og vedligeholde dine kompetencer
  • Bestået pædagogikum er ønskeligt, men ikke et krav. Pædagogikum skal i givet fald erhverves under ansættelsen

Personlige kvalifikationer

  • Du skal brænde for dit fag og være rollemodel for gymnasiets elever
  • Du skal kunne lide at arbejde med unge mennesker og dygtige kolleger i et aktivt uddannelsesmiljø
  • Du skal have et godt humør og et positivt livssyn. 

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til Cirkulære om overenskomst for Lærere og pædagogiske ledere ved gymnasieskoler mv. Lønnen bliver fastlagt efter principperne for Ny Løn.

Der er en attraktiv pensionsordning tilknyttet jobbet.

Ansættelsen er betinget af, at der senest ved ansættelsen foreligger tilfredsstillende straffe- og børneattester. 

Ansøgning

Hvis du synes at jobbet lyder spændende, og passer ovennævnte kvalifikationer på dig, kan du søge den ledige stilling ved at klikke på "SØG JOBBET".

På Rybners vil vi gerne modtage ansøgninger elektronisk via vores rekrutteringssystem, da vi ønsker at sikre den bedst mulige og mest effektive behandling af ansøgerne.

Når du har sendt din ansøgning modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på at denne e-mail og senere e-mails fra Rybners kan være modtaget i din mappe "uønsket post".

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Samtaler forventes gennemført i uge 9.

På Rybners udbydes attraktive uddannelser, der udfordrer eleverne, så de bliver så dygtige som de kan.

Vi tror på, at høj faglighed og stort engagement er afgørende for elevernes læring, og arbejder for dette gennem særligt fokus på kompetente og motiverede medarbejdere og tæt samarbejde og dialog med elever, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

Beliggenhed