Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
06-02-2019
Expires
19-02-2019


DTU Veterinærinstituttet, Center for Diagnostik DTU søger specialkonsulent med en stærk profil inden for kvægsygdomme med fokus på mastitis. Stillingen ønskes tiltrådt senest 1. marts 2019. Center for Diagnostik DTU er et nyoprettet diagnostisk center, og den udvalgte kandidat vil derfor få en unik chance for at præge sin nye arbejdsplads.

Som specialkonsulent vil du blive ansvarlig for profilering og projektledelse indenfor mastitisaktiviteterne ved centeret. Mastitis udgør et nyt fokusområde og arbejdet indebærer derfor både opgaver af administrativ, faglig og strategisk karakter og forudsætter en proaktiv og initiativrig indsats.

Jobbet

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 1. Koordinering af aktiviteter relateret til mastitis Koordinere og bidrage til workshops, konferencer, publikationer, temamøder og marketingaktiviteter. Kandidaten forventes at yde en selvstændig proaktiv indsats for at promovere området.
 2. Forsøgsplanlægning og fundraising Udover de planlagte aktiviteter forventes kandidaten at være proaktiv ved etablering af nye forskningsprojekter indenfor mastitis, herunder at tilsikre finansiering af disse. Især vil der være fokus på internationalt samarbejde og udvikling af diagnostiske analysemetoder.
 3. Projektledelse Flere længerevarende mastitisprojekter er allerede finansieret og vil kræve at kandidaten både deltager som projektleder og mastitisekspert med speciel fokus på det mikrobiologiske område.
 4. Undervisning Der er etableret efteruddannelseskurser for dyrlæger indenfor mastitisdiagnostik. Kandidaten vil blive kursusansvarlig, herunder både administrere kurserne og undervise på disse.
 5. Bakteriologisk diagnostik og udvikling. Alle arbejdsopgaverne forudsætter indgående kendskab til mastitisbakteriologi- patologi og epidemiologi. Herunder forventes kandidaten at koordinere laboratoriearbejde indenfor bakteriologisk mastitisdiagnostik, samt løbende at arbejde med udvikling af nye diagnostiske tests.
 6. Ringtest Kandidaten bliver ansvarlig for den nationale mastitisringtest og forventes herunder at varetage både opsæt, kvalitetskontrol, deltagerbetjening samt afrapportering af den årlige ringtest.
 7. Kommunikation Kandidaten vil blive DTU's ansigt udadtil indenfor mastitisområdet. Herunder vil kandidaten blive ansvarlig for både dansk og international kommunikation indenfor området.

Det diagnostiske arbejde i Center for Diagnostik DTU udføres kvalitetssikret i henhold til ISO standard 17025 og mange analyser er endvidere akkrediteret af DANAK. Kandidaten skal derfor arbejde efter ISO standarden og bidrage til løbende kvalitetssikring.

Vi forventer at du:
 • Er uddannet dyrlæge med relevant efteruddannelse, gerne en Ph.d.
 • Har uddannelse/erfaring indenfor projektledelse og gerne også generel ledelse.
 • Er velfungerende i en travl hverdag hvor opgaveprioritering sker fra dag til dag.
 • Har erfaring inden for kommunikation.
 • Taler, skriver og læser flydende dansk, norsk eller svensk (arbejdet indebærer bl.a. rådgivning af danske landmænd).
 • Har indgående kendskab til dansk og international mælkeindustri, kvæglandbrug samt mastitis.
 • Er serviceminded, kvalitetsbevidst og god til at skabe netværk.
 • Er villig til at arbejde på skæve tidspunkter og med en del rejsedage.
 • Arbejder selvstændigt i et kvalitetssikret bakteriologisk laboratorium.
 • Har indgående kendskab til diagnostiske teknikker som RT-qPCR, Maldi-TOF, MIC-bestemmelser.
 • Har succesfuld erfaring med at sikre forskningsmidler, herunder skrive og koordinere ansøgninger inklusiv budgetter for større projekter.

Ved Center for Diagnostik DTU er der ansat 24 laboranter og 14 akademikere, fordelt på flere arbejdsområder. Herunder er der en bakteriologisk afdeling med 6 laboranter samt 2 dyrlæger. Som ansvarlig for mastitisområdet forventes du at indgå dynamisk i centeret, herunder at samarbejde på tværs af fagområder i forbindelse koordinering af forskningsprojekter. Herunder forventes du at have lyst til at lære nye analyser, og at have en generel interesse for diagnostik af husdyrsygdomme, samt at kunne samarbejde med alle interessenter indenfor mælkeproduktionen - landmænd, dyrlæger, landbrugsrådgivere, industri, forskere og myndigheder.

I Center for Diagnostik DTU har vi fokus på faglig passion, godt kollegaskab og livslang læring. Du vil derfor blive en del af et arbejdsfællesskab hvor samarbejde, lyst til at lære og kvalitetsbevidsthed altid er i centrum.

Vi tilbyder digLøn- og ansættelsesvilkår i henhold til AC overenskomsten. Ansættelse snarest muligt, Arbejdsstedet er DTU Veterinærinstituttet - center for Diagnostik DTU campus i Lyngby. Stillingen er en fast fuldtidsstilling.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til AC overenskomsten. Ansættelse snarest muligt, Arbejdsstedet er DTU Veterinærinstituttet - center for Diagnostik DTU campus i Lyngby.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling.

Ansøgning og kontakt Vi skal modtage din ansøgning senest 19. februar 2019. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Kristian Møller, 4030 4910 eller mail krmol@vet.dtu.dk

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Beliggenhed