Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 kvalitetskonsulenter

UCL Niels Bohrs Allé

Fyn
06-02-2019
Expires
18-02-2019

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger to kvalitetskonsulenter til at arbejde med drift og udvikling af institutionens kvalitetssystem og til analyse og understøttelse af strategiske elementer i institutionens kvalitetsindsatser.

Kvalitetsafdelingen har en central rolle i at understøtte institutionens ambition om at sikre og udvikle høj kvalitet i undervisning og uddannelse samt skabe de bedst mulige studiemiljøer.

De to kvalitetskonsulenter skal indgå i samarbejdet med afdelingens øvrige tre medarbejdere, der alle løser opgaver hvor faglighed, kvalitet i opgaveløsningen og fremfor alt en stærk relation til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoles uddannelsesmiljøer er et centralt kendetegn. Størstedelen af afdelingens opgaver foregår således i tæt samarbejde med resten af organisationen, herunder især uddannelsesmiljøerne.

Kvalitetsafdelingen har blandt andet ansvaret for følgende:

  • Drift og udvikling af UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoles system for kvalitetssikring- og udvikling
  • Understøtte implementering af de enkelte elementer i kvalitetssystemet i uddannelsesområderne
  • At kvalificere og levere ledelsesinformation vedr. uddannelseskvalitet, der indgår i beslutningsgrundlaget for direktion og uddannelsernes ledelse
  • Strategiske projekter relateret til kvalitetssikring og -udvikling, fx analyse og understøttelse af arbejdet med fastholdelse af studerende på institutionen
  • Rådgivning og support til kollegaer i hele organisationen vedrørende kvalitetssikring og -udvikling
  • Koordinering og sikring i forbindelse med institutionsakkreditering

Dig som person

Vi forventer at de to kommende konsulenter har:  

  • Relevant uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende
  • Stærke analytiske kompetencer og er god til skriftlig og mundtlig formidling.
  • God organisationsforståelse og en reflekterende, pragmatisk og løsningsorienteret tilgang
  • Veludviklede samarbejds- og kommunikationsevner.

Det er en fordel, hvis du har teoretisk og praktisk erfaring med kvalitetsarbejde med relevans for en videregående uddannelsesinstitution.

Vi forestiller os, at de to kommende konsulenter har følgende profiler eller et overlap mellem begge:

Profil 1:

Du er en stærk faglig profil inden for analyse og databehandling, og du evner at omsætte dette i klar og forståelig kommunikation, der kan understøtte uddannelsesmiljøerne i deres arbejde. Du kan lide at arbejde med komplekse problemstillinger, og interesserer dig måske allerede for elementer i kvalitetsudvikling på uddannelsesområdet, fx fastholdelsesindsatser. Samtidig er du god til at koordinere din opgaveløsning og kan planlægge og gennemføre dine opgaver både selvstændigt og i tæt samarbejde på tværs af organisationen.

Profil 2:

Du er måske en nyuddannet kandidat eller har et par års erfaring, og interesserer dig for at arbejde med kvalitet, evaluering og analyse, gerne i en uddannelseskontekst. Du kan lide at skrive rapporter og har et skarpt blik for detaljen i din opgaveløsning. Samtidig er du god til at koordinere din opgaveløsning og kan planlægge og gennemføre dine opgaver både selvstændigt og i tæt samarbejde på tværs af organisationen.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er på fuld tid og ønskes besat pr. 1. april 2019.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC). Alt efter kvalifikationer og erfaring ved kandidaten kan den ene af stillingerne eventuelt besættes med en specialkonsulent.

Hvis en ansøger har en anden uddannelse/baggrund, så ansættes efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.

Stillingerne er omfattet af principperne om Ny Løn.

Du vil referere til kvalitetschef Anders Christian Frederiksen i Kvalitetsafdelingen.

Arbejdssted

Du vil få primært arbejdssted ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M, men du vil også kunne komme til at arbejde på andre af UCL’s lokationer i Jelling, Odense, Vejle og Svendborg.

Flere oplysninger om stillingen:

Ansættelsessamtalerne finder sted den 22. februar 2019 i tidsrummet fra 8.00 til 13.00 eller den 25. februar i tidsrummet 10.00 til 13.30.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos kvalitetschef Anders Christian Frederiksen på tlf. 23 83 38 22 eller på mail acfr@ucl.dk.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund og tilhørsforhold til at søge stillingen

Ansøgning

Send din ansøgning senest mandag den 18. februar 2019

Ansøgningen skal sendes via www.ucl.dk/job.

 

1. august 2018 fusionerede Erhvervsakademiet Lillebælt og University College Lillebælt til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Den nye institution udbyder 41 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt en lang række efteruddannelser pa° akademi- og diplomniveau. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere. Vi har campusser i Odense, Vejle, Svendborg og Jelling.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole omfatter erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt akademi- og diplomuddannelser inden for sundhed, teknologi og byggeri, business, pædagogik og sociale fag. Kvalitetsafdelingen er en del af området Kvalitet og Udvikling.

Beliggenhed