Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Videnskabelig assistent til Sektion for Protetik, Institut for Odontologi og Oral Sundhed

Aarhus Universitet

Østjylland
06-02-2019
Expires
18-02-2019

Ved Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Aarhus Universitet, er en stilling som videnskabelig assistent ledig til besættelse fra 1. juli 2019 til 31. marts 2020. Stillingen er på 14,8 timer om ugen fordelt på 2 dage.

Stillingsindholdet for en videnskabelig assistent er som følger:
Hovedopgaver inden for forskning og/eller undervisning. En mindre del af arbejdstiden kan anvendes til faglig udvikling samt varetagelse af andre opgaver.

Den person, der ansættes i stillingen, forventes at kunne bidrage til instituttets forskningsprofil og deltage i undervisningen i toksikologi og den prækliniske undervisning i protetik på tandlægeuddannelsen.

Undervisningen i toksikologi vil bestå i forelæsninger på 1., 5., 6. og 8. semester om arbejdsmiljøsikkerhed på klinikken – særligt med fokus på hudbeskyttelse, anvendelse af korrekte værnemidler og i denne forbindelse gennemgang af instituttets handskepolitik med henblik på at kunne foretage korrekt handskevalg.

De prækliniske kurser i protetik består i praktiske øvelser i fast og aftagelig protetik overvejende på tænder, der er monterede i et fantomhoved. Kurserne ligger på 5., 6. og 7. semester.

Der lægges vægt på, at ansøgeren har dokumenterede kliniske kompetencer inden for tandlægefaget.

Ansættelsesgrundlag

 • Ansættelse som videnskabelig assistent forudsætter kvalifikationer på kandidatniveau.
 • Ansættelsesproceduren er ydereligere beskrevet i ministeriets Bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (http://jobsys.au.dk/link2/ansaettelsesbekendtgoerelsen).
 • Ansættelse sker i henhold til Akademikerne (http://www.ac.dk/).
 • Aflønning sker i overensstemmelse med ovenstående og Lønkatalog for medarbejdere ved Health (http://health.au.dk/fileadmin/www.health.au.dk/Aktuelt/ledigestillinger/loenkatalog.pdf).
 • Kvalifikationskrav og stillingsindhold er yderligere beskrevet i stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter (http://jobsys.au.dk/link2/stillingsstrukturen).

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
 • Ansøgning
 • Curriculum Vitae
 • Eksamensbevis
 • Publikationsliste, hvis relevant for stillingen
 • Undervisningsportfolio, hvis relevant for stillingen. Vi henviser til Vejledning til anvendelse af undervisningsportfolio (https://medarbejdere.au.dk/administration/hr/rekrutteringogonboarding/ansaettelse/videnskabeligtpersonale/undervisningsportfolio-ved-ansaettelse/)
 • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet
 • Skabelon til ansøger – øvrige videnskabelige stillinger (http://health.au.dk/om-health/ledige-stillinger/ansaettelsesprocedurer-paa-health/Skabelon_til_ansoeger_-_oevrige_videnskabelige_stillinger) skal udfyldes og uploades under feltet ’Evt. andet materiale’

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere (http://health.au.dk/om-health/ledige-stillinger/ansaettelsesprocedurer-paa-health/vejledning-for-ansoegere-til-vip-stillinger/).

Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.

Ansøgninger, der indsendes på anden vis end via nedenstående online ansøgningsformular eller som modtages senere end ansøgningsfristen, vil ikke blive taget i betragtning.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgningsfrist:
18. februar 2019

Forventet tiltrædelsesdato:
01-07-2019

 

Beliggenhed