Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledelsesstøtte til Ledelsessekretariatet i Administrations og Servicestyrelsen

Skatteforvaltningen, Herning

Vestjylland
05-02-2019
Expires
19-02-2019

Motiveres du af at være tæt på organisationens kerne? Kan du se dig selv understøtte et stærkt ledelsesteam og spille andre gode? Så har vi jobbet til dig, som ledelsesstøtte i Ledelsessekretariatet i Administrations og Servicestyrelsen.

Alsidige opgaver med en bred kontaktflade
Du bliver en del af Ledelsessekretariatet direkte under direktøren, bestående af et kommunikationsteam, et controllerteam og et sekretariatsteam der består af ca. 5 kolleger. Du vil varetage ledelsesstøtte og en lang række administrative funktioner til støtte for direktøren, to underdirektører og ledergruppen i Administrations og Servicestyrelsen. Du bliver en del af et højt specialiseret fagligt miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt.

Som ledelsesstøtte vil du blandt andet komme til at arbejde med:

  • Udvalgsbetjening (Arbejdsmiljøudvalg, Samarbejdsudvalg m fl.)
  • Direktionsbetjening
  • Sekretærbistand i ledelsessekretariatet
  • Projektarbejde med mindre projekter
  • Kalenderstyring, mødebooking og koordinering af arrangementer mm.
  • Korrekturlæsning på diverse materiale, udarbejdning af slides mm.
  • Diverse ad-hoc opgaver
  • Journalisering

Sans for struktur og planlægning
Vi forestiller os, at du har en relevant administrativ uddannelse som en bachelor, kandidat eller lignende. Vi lægger vægt på, at du har arbejdet som administrativ ledelsesstøtte, eller at du har nogle års erfaring med at arbejde som koordinator. Det er vigtigt, at du kan håndtere og koordinere mange opgaver, arbejde struktureret samt sikre rettidig opfølgning.

Derudover lægger vi vægt på, at du har et veludviklet servicegen og at du kan arbejde selvstændigt med Office-pakken (Outlook, Word og Excel).

Uformel tone og højt til loftet
Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, hvor vi har en uformel omgangstone med højt til loftet.

Du kommer til at begå dig på alle niveauer i organisationen og fortrolighed er derfor vigtig. Vi trives i det hektiske miljø der omgiver et ledelsessekretariat hvor der både er plads til rutineopgaver men også mange alsidige opgaver.

Vi tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en organisation, der stadig er i udvikling, og hvor du kan gøre en forskel.

Ansøgning og kontakt
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef Steffen Barstad på telefonnr.: 72370980 eller Fagkonsulent Lulla Nygaard på telefonnr.: 72386110.

Send din ansøgning, CV, eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg jobbet”. Ansøgningsfristen er den 19. februar med tiltrædelse 1. april 2019 eller hurtigst muligt. Vi forventer at afholde samtaler d. 22 og 25. februar, hvorfor indkaldelse vil ske med kort varsel. Der kan forekomme test i forbindelse med rekrutteringsprocessen samt indhentning af referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Brændgårdvej 10, 7400 Herning.

Administrations- og Servicestyrelsen
’Vi understøtter en velfungerende skatteforvaltning ved at yde service af høj kvalitet og administrere effektivt’

Administrations- og Servicestyrelsens opgave er at sikre, at departement og styrelser i Skatteministeriets koncern kan fokusere på deres kerneopgaver.

Vi varetager koncernens fælles administrations- og servicefunktioner med effektivitet og fagligt stærke løsninger. Derfor er det er vigtigt, at vores medarbejdere står på et solidt fagligt fundament og samtidig er både servicemindede og løsningsorienterede.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om, sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet, at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Administrations- og Servicestyrelsen på www.adst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Beliggenhed