Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trafikinformationsmedarbejdere til Driftscenter Danmark

Banedanmark, Trafik, Banegårdspladsen 7, 1

Storkøbenhavn
05-02-2019
Expires
20-02-2019

Er du god til at formulere dig venligt, præcist og direkte i en hverdag, hvor du skal håndtere mange informationer? Så er du måske den nye kollega, som vi søger til vores enhed i Driftscenter Danmark, som er placeret centralt i København.

Som informationsmedarbejder hos os bliver du en del af Driftsafdelingen i Den Fælles Trafikinformationsenhed, som rummer medarbejdere fra både Banedanmark og DSB. I tæt samarbejde videreformidler vi trafikinformation til togpassagererne.

I Driftscenter Danmark er vi et team på i alt 35 medarbejdere, og der er 2-4 på arbejde ad gangen. I Driftscenteret arbejder desuden de medarbejdere, der sikrer en effektiv disponering af fjern- og regionaltogstrafik i hele Danmark.

Troværdig og relevant information til passagererne
Du skal være med til at sørge for, at togpassagererne får troværdig og relevant information på det rigtige tidspunkt omkring deres rejse direkte på informationsskærme og i højttalere på stationen. Du bliver en del af et tæt internt samarbejde med kolleger i fjernstyringscentralerne og driftscentret i København, hvor I arbejder sammen om at få de korrekte informationer ud hurtigst muligt. Du og dine kolleger arbejder i 2-holdsskift (8 timers vagter, mødetider mellem 06:00 – 22:35 og mellem 7 – 19 i weekender hvor man har vagt ca. hver 6 uge. på alle årets 365 dage netop for at producere trafikinformation, der afspejler trafikken. Med andre ord, indebærer jobbet også aften og weekendarbejde.

Når der er akutte ændringer i jernbanetrafikken, som f.eks. forsinkelser og aflysninger, overvåger du de automatiske højttalerudkald og kalder også selv ud på stationerne. Desuden formulerer du også korte og præcise tekster til skærmene ud fra vores servicestandard og retningslinjer. Du har altså ikke direkte kontakt til kunderne, men er stemmen i stationens højttalere, som hjælper tusindvis af passagerer hver dag.

Din hverdag og opgaverne afhænger i høj grad af den trafikale situation, og den kan være meget vekslende. Du kan have rigtig travlt, men der kan også til tider være meget stille. Du skal trives i det skiftende arbejdstempo, som til tider kan være meget rutinepræget, men også kræver overblik og effektivitet.

Dygtig formidler med overskud og overblik

  • Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre afgørende. Det vigtigste er at du har beskæftiget dig med skriftlig formidling og kundekontakt.
  • Har du et godt kendskab til jernbanetrafik, er det selvfølgelig en fordel, men ikke et krav.
  • Du kan i en travl situation danne dig et overblik og grundigt vurdere, hvilke budskaber der skal sendes af sted til passagererne.
  • Du er vant til at bruge computer og navigere i forskellige systemer i dit daglige arbejde, og du har let ved at sætte dig ind i nye systemer.
  • Du taler engelsk på et rimeligt niveau, da du også vil skulle give trafikinformation på engelsk til internationale rejsende.
  • I din kommunikation skal du virke overbevisende og indlevende.
  • Du har et godt overblik og er god til at gøre mange ting på en gang. På grund af uforudsigeligheden i hverdagen er det vigtigt, at du er god til at tilrettelægge din dag, og at du har et stort overskud og evne til at bevare roen og den gode tone, når arbejdspresset stiger.
Vi sørger for, at du er klædt godt på til jobbet, så hvis du ikke allerede har erfaring inden for området, får du intern uddannelse i løbet af de første måneder af din ansættelse.

Løn
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret i løngruppe 3, sats 1, Hovedstad. Basislønnen udgør pt. kr. 321.657,00 årligt og kr. 26.804,75 månedligt. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder John Gregersen.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Beliggenhed