Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ernæringsassistent søges til plejecentret Aabo i Center for Ældre

Bornholms Regionskommune

Bornholm
05-02-2019
Expires
19-02-2019

Ernæringsassistent/ kogekone søges til plejecentret Aabo i Center for Ældre

Har du lysten til at lave mad, baseret på ønsker fra borgeren? Har du lyst til at lave mad sammen med de ældre, er du nysgerrig på at medvirke til at udvikle et levende Leve-bomiljø? Så er det måske dig vi søger …

Køkkenerne ligger i fællesrummet i den enkelte afdeling, så det er både arbejdsplads for køkkenpersonalet og beboernes køkken. Så udover at kunne lave fantastisk mad skal du være positiv og i mødekommende både overfor beboere og gæster.

Du skal være interesseret i at lave mad ”fra bunden” sammen med de borgere, der eventuelt ønsker at hjælpe til. Planlægning af menuplan sker altid i samråd med borgerne, således at de bestemmer hvad der kommer på menuen.

Vi spiser varm mad om aftenen, så arbejdstiden slutter kl 18.00, mødetiden varierer mellem kl 10.30-12.30. Du vil arbejde hver 2. weekend.

Udover at tilberede eftermiddags- og aftensmad, står ernæringsassistenten også for at bestille varer til hele døgnet, hvorfor IT- kendskab er nødvendigt. Du skal ligeledes lave egenkontrol.

Din ansættelse vil være på 34 timer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 19. februar 2019.

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 9.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Jannie Fuglsang-Damgaard på 5692 7720.    

Center for Ældre  

Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte, og vi er blandt de fremmeste i Danmark indenfor vores område. En høj faglighed og villighed til at tænke utraditionelt og innovativt fører ofte til, at vi finder nye perspektivrige løsninger.

Med et konstant fokus på det enkelte menneske som eksperten i sit eget liv, arbejder vi blandt andet med Borgernær Dokumentation, hvor journalføringen sker i nuet, sammen med borgeren og indtastes elektronisk på enten PDA, tablet og/eller computer. I Center for Ældre arbejder vi tværfagligt og rehabiliterende med udgangspunkt i borgerens mål, ønsker og drømme.

Vi samarbejder på tværs af centrets enheder med borgerne, deres familier og et stort netværk af frivillige. Det sker for at kunne imødekomme den enkeltes ønske om at leve et helt, aktivt og meningsfuldt liv - med så stor grad af selvstændighed og selvbestemmelse som muligt.

Hvis du bliver en del af holdet hos Center for Ældre, får du masser af muligheder for selvudvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På http://www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På http://www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://næstestopbornholm.dk/

Beliggenhed