Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Controller til Projektøkonomi

Banedanmark, Teknik, Lumbyesvej 34

Syd- og Sønderjylland
04-02-2019
Expires
28-02-2019

Trives du med at arbejde med økonomistyring af store anlægsprojekter?
Som controller i Projektøkonomi får du en varieret arbejdsdag med et stort ansvar og en bred samarbejdsflade. Du vil indgå i et team med en økonomipartner, og sammen med dine kollegaer arbejde målrettet mod at skabe en solid økonomistyring i vores projekter.

De projekter, du kommer til at arbejde med, omfatter fornyelses- og anlægsprojekter vest for Storebælt. Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med økonomipartneren, som du deler ansvaret for opgaverne med. Det primære arbejdssted vil være Fredericia, men du vil to gange om ugen skulle arbejde i København. Transport til København dækkes af Banedanmark og der vil være mulighed for at arbejde under transporten til og fra København.

Lyst til at hjælpe og mod til at udfordre
Du kommer til at blive en aktiv del af månedsafslutningsaktiviteter, revidering og analyse af projektbudgetter/-prognoser, herunder etablering og vedligeholdelse af økonomisk opfølgningsstruktur. Du sikrer også en proaktiv opfølgning på leverancer vedrørende økonomi og budget i samarbejde med dine kollegaer.

Du vil have ansvaret for løbende controlling- og økonomistyringsopgaver samt bidrag til månedlige rapporteringsopgaver. Du vil herudover være en vigtig sparringspartner for både projektledere, ledere i Anlæg og dine kollegaer i Projektøkonomi.

Erfaring med SAP er en fordel, men ikke et krav. Vi forventer, at du er en teamplayer og trives med en blanding af selvstændige og fælles opgaver og finder stor motivation i at bidrage aktivt til, at teamet og sektionen agerer som et samlet hold.

Viljen til at omdanne udfordringer til succeser
Vi forestiller os, at vores nye kollega er nyuddannet eller har nogen erfaring. Du kan være uddannet cand.merc., cand.oecon., HD eller lignende med en økonomisk baggrund. Det vigtigste er, at du er initiativrig og struktureret og besidder en god portion gå på mod. Du har herudover stor lyst til at arbejde med økonomicontrolling i en virksomhed under konstant forandring.

Du skal have gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt samt have evnen til at forstå komplekse problemstillinger. Det er ligeledes vigtigt, at du kan bevare overblikket i stressede situationer og har en forståelse for at navigere i et politisk miljø med mange forskellige typer af interessenter.

For at kunne lykkes med rollen som controller, besidder du en stor portion struktur, nysgerrighed og vilje til at omdanne udfordringer til succeser.

Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi sidder i åbne kontorer i med rig mulighed for videndeling mellem kollegaer. Endvidere vil du kunne nyde godt af at være en del af et team, hvor du får mulighed for at have stor indflydelse på din egen hverdag og på, hvordan dine arbejdsopgaver løses.

Løn
Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Hans Anton Nygaard. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Beliggenhed