Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Videnskabelig assistent til projekt om løftearbejde og risiko for muskel- og skeletbesvær hos lagerarbejdere

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Storkøbenhavn
04-02-2019
Expires
18-02-2019

Vil du sætte fokus på ondt i ryggen blandt personer der dagligt løfter meget i deres arbejde? Og bidrage til at styrke forskningen inden for arbejdsmiljø? Så har du muligheden for at udvikle din forskerkarriere i Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark.

Du kan læse mere om os på www.nfa.dk.

Sæt dit fingeraftryk
Du vil som videnskabelig assistent blive tilknyttet et forskningsprojekt som leverer viden baseret på et objektivt datagrundlag om både kort- og langtidssammenhængene mellem løftearbejde og muskel- og skeletbesvær. Der er fokus på en jobgruppe hvor der generelt er meget løftearbejde, og hvor det er muligt at kvantificere løftemængden gennem arbejdslister fra lagrene. Projektet vil også belyse psykologiske og sociale faktorers betydning i denne sammenhæng.

Projektet vil bl.a. besvare følgende spørgsmål:

  • Hvilken dag-til-dag sammenhæng er der mellem løftearbejde og ændring i rygsmerte
  • Hvilken sammenhæng er der på ugebasis mellem forskellige kombinationer af arbejds- og fridage i forhold til ændring i rygsmerte
  • Hvilken sammenhæng er der mellem løftearbejde, akut smerteudvikling og risiko for udvikling, forværring og fastholdelse af rygsmerter på længere sigt
  • Hvordan spiller psykologiske og sociale faktorer ind i forhold til ovenstående
Du skal desuden bidrage til et lignende projekt i forskningsgruppen.

Bliv vores nye kollega
Vi forstiller os, at du:
  • har en uddannelsesmæssig baggrund i fysiologi, fysioterapi, medicin, folkesundhedsvidenskab eller lignende
  • har afsluttet en kandidatuddannelse
  • har erfaring med arbejdsmiljøforskning
  • har gode formidlingsevner
  • har gode samarbejdsevner, herunder evnen til at sætte dig ind i andre faggruppers opgaveforståelse.
Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med og kendskab til arbejdsmarkedssystemet.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen som videnskabelig assistent er en tidsbegrænset 2-årig fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. april 2019.

Du bliver ansat som videnskabelig assistent efter overenskomsten for akademikere i staten, samt i henhold til det til enhver tid gældende cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutionerne med tilhørende protokollat og notat.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte professor Lars Andersen på e-mail lla@nfa.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR Partner Rikke Dahl Ledertoug i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5257.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 18. februar 2019.

Beliggenhed