Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør/servicemedarbejder til Erhvervsministeriets departement

Økonomi- og Erhvervsministeriet Departementet

Storkøbenhavn
01-02-2019
Expires
14-02-2019

Vi søger lige nu en chauffør/servicemedarbejder til Erhvervsministeriets departement.

Arbejdsopgaver
Du vil primært tage dig af chaufføropgaver. Du vil indgå i et chaufførteam med to chauffører, og det forventes, at I i samspil dækker hinanden ind med kørsel for ministeren og departementschefen, når der er behov. Arbejdet omfatter aften- og weekendarbejde.

Dine arbejdsopgaver omfatter herudover at assistere servicecentret i deres generelle daglige arbejdsopgaver med f.eks. postfordeling, mødebetjening m.v. eller journalisering i Ledelsessekretariatet.

Kvalifikationer
- Du skal have kørekort samt dokumenteret rutine som chauffør.

- Du er ansvarsfuld, fleksibel og serviceorienteret. Du har en god situationsfornemmelse og er indstillet på varierende arbejdstider.

- Det er en fordel, hvis du har gennemgået Rigspolitiets køretekniske kurser, men ikke en betingelse. Det er ligeledes en fordel, hvis du har gode it-kundskaber.

Ansættelse
Du bliver ansat i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten). Der ydes et centralt aftalt chaufførtillæg jf. overenskomsten.

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anne Hougaard Jensen på tlf.nr. 9139 9403 eller chauffør Per Bergmann Larsen tlf.nr. 9133 7016.

Ansøgningen sender du via linket. Din ansøgning med CV og relevant eksamensbevis skal være modtaget senest den 14. februar 2019.

Om departementet
Du vil blive en del af Erhvervsministeriets departement, som består af omkring 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere. Omdrejningspunktet er ministerbetjening, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for, og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve, og møder hver dag ind til tillidsfulde kolleger og et stærkt samarbejde for at opnå Europas bedste rammer for at udvikle og drive virksomhed.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Beliggenhed