Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-koordinatorer til personaleadministration

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
01-02-2019
Expires
17-02-2019


Koncern HR søger to dygtige administrative generalist til HR-koordinatorteamet.

I bliver en del af et team, der servicer alle DTU's institutter og enheder inden for de personaleadministrative processer fra rekruttering til fratrædelse.

Generalist med sans for detaljen og samarbejde på tværs Sammen med de øvrige ca. 20 HR-koordinatorer vil du blive ansvarlig for effektiv og forretningsunderstøttende personaleadministration for et antal institutter. Du vil løse opgaverne i et tæt samarbejde med de øvrige HR-koordinatorer, vores HR-konsulenter og HR-partnere.

HR-koordinatorteamet løser en bred vifte af personaleadministrative opgaver vedrørende kontrakter, lønadministration, refusion, arbejds- og opholdstilladelser, m.v. I får en delmængede af teamets opgaver med mulighed for ændring i opgaverne hen ad vejen. Til en start vil I i samarbejde med de 12 HR-core-koordinator få ansvar for de grundlæggende personaleadministrative opgaver, som kontrakter, løn og refusion. Opgaverne udbygges med ansvar for koordinering og administration af arbejds- og opholdstilladelser, når I har styr på det grundlæggende i core-opgaven. Opgaven indebærer en del kommunikation, primært via e-mail og telefon på såvel dansk som engelsk.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Udarbejde ansættelseskontrakter
 • Ændringer i ansættelsesforhold
 • Lønadministration, oprettelse af månedslønnede og timelønnede i HR løn/SLS (Statens Løn System)
 • Kontrol af ind- og uddata
 • Refusionsansøgning for sygdom, barsel og job på særlige vilkår
 • Deltage i/bidrage til samarbejdet i de tværfaglige HR-teams
 • Deltage i optimering og videreudvikling af de administrative processer
 • Søge arbejds- og opholdstilladelser
 • Følge op på ansøgning om arbejds- og opholdstilladelser
 • Indhente korrekt information fra den udenlandske forsker og familie
 • Følge op på sager i Styrelsen for International Rekruttering og Integration

Arbejdet udføres på grundlag af standardiserede processer og mailskabeloner, men kræver samtidigt et blik for at identificere de små forskelle. Det er nødvendigt at følge med i den udvikling, der løbende sker på området.

Vores forventninger til dig

Du skal være en god administrator, der følger op på detaljerne og kender vigtigheden af god dokumentation. Du skal formå at kommunikere til og forstå forskellige kulturer, og du skal kunne påvirke myndigheder og stå fast på konkrete tidsfrister og krav. Vi forventer, at du har en relevant kontoruddannelse gerne suppleret med efteruddannelse inden for området. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til universitets- og/eller forskningsverdenen. Specifikt skal du:
 • Kommunikere enkelt, forståeligt og flyendende både i skrift og tale på dansk og engelsk
 • Have grundlæggende HR-kompetencer, herunder kontraktudformning m.v.
 • Have, eller erhverve, kendskab til stillingsstrukturen på universiteterne
 • Kunne strukturere og prioritere dine opgaver og handle selvstændigt
 • Evne at skabe succes i jobbet gennem en serviceorienteret og åben tilgang til opgaverne med øje for samarbejdet
 • Have en uhøjtidelig og omgængelig facon
 • Være vedholdende og håndfast

HR-koordinatorernes succes afhænger af, at vi har styr på love, regler, retningslinjer, processer og systemer.

Hvad tilbyder vi dig

Du tilbydes et administrativt spændende job, hvor du kommer til at arbejde sammen med kompetente kolleger med god mulighed for sparring og udvikling. DTU er kendt for at have en åben og uformel omgangstone, hvor der udvises respekt for den enkelte medarbejder. Du kommer til at udfolde dine evner på et teknisk eliteuniversitet i verdensklasse, hvor Koncern HR er en essentiel del af at understøtte og udvikle universitetets aktiviteter. I Koncern HR er vi ca. 80 medarbejdere, heraf syv ledere, fordelt på seks sektioner. I HR-koordinatorteamet er vi ca. 20 medarbejdere.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomst og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) indgået med Finansforbundet eller anden relevant overenskomst. Stilling er fuldtid 37 timer pr. uge inkl. frokost. DTU har desuden en familievenlig politik med flekstid.

Arbejdsstedet er Koncern HR, DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 17. februar 2019. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lotte Tefke på 5164 7500.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.800 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Beliggenhed