Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiemiljøkoordinator

UCL Vestre Engvej

Syd- og Sønderjylland
01-02-2019
Expires
15-02-2019

Du har fingeren på pulsen

Vi søger en udadvendt og idérig koordinator, som kan arrangere og tage aktivt del i events og aktiviteter, der bidrager til de studerendes oplevelse af et godt studiemiljø på vores adresser i Vejle.

Derfor skal du først og fremmest være en person med fingeren på de unges puls og fornemmelse for, hvad der skal til for at engagere dem i studiemiljøet på deres uddannelsessted.

Du bliver den faste støtte for de nuværende studenterforeninger, og du skal tage initiativ til nye aktiviteter med appel til forskellige typer studerende, herunder vores internationale studerende.

Events for studerende omfatter også større arrangementer som fx studiestart, semesterstartfest og sportsdage, ligesom aktiviteter, der omfatter vores tilbud til erhvervslivet kan komme på tale i et begrænset omfang.

Du har ben i næsen

Jobbet som studiemiljøkoordinator kræver overblik, fleksibilitet og talent for at holde mange bolde i luften på en gang.

Du bliver et afgørende bindeled mellem vores afdelinger og de studerende. Du skal rekruttere og fastholde et korps af frivillige studerende, som medvirker i gennemførsel af de enkelte aktiviteter.

Du skal være indstillet på, at din arbejdstid til tider ligger uden for almindelig kontortid, ligesom der kan være perioder med travlhed, som opvejes af mere stille perioder.

Vi forventer, at du selvstændigt kan tilrettelægge og gennemføre dine arbejdsopgaver i dialog med din nærmeste, daglige leder, vicedirektør Leif Bojesen.

Du er en holdspiller

I dagligdagen vil dine nærmeste kolleger være undervisere og administrativt personale på de to campusser i Vejle, og du får også en koordinatorkollega på vores campus-miljøer i Odense, som løser opgaver tilsvarende dine. Du kommer desuden til at samarbejde med kolleger i Kommunikation og Markedsføring om synliggørelsen af de forskellige tilbud og aktiviteter.

Det er en fordel, hvis du er udadvendt af natur og god til at samarbejde med mange forskellige typer mennesker, trives med stor frihed i opgaveløsningen og tager selvstændigt initiativ og ansvar.

Du har flair for formidling, både på dansk og engelsk, og begår dig hjemmevant på sociale medier. Kan du arbejde i Photoshop og finde rundt i et excel-ark, er du også godt hjulpet.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse, fx inden for events og oplevelser, og gerne erfaring med at inddrage unge i at arbejde med projekter.

Om os

Vores 2 campusser i Vejle omfatter 10 uddannelser og 1500 studerende. På de 2 adresser bliver cirka 75 uddannelsesfaglige kolleger vigtige samarbejdspartnere, og du kan forvente konstruktivt modspil til løsningen af dine opgaver - alt sammen til gavn for vores studerende.

Ansættelse

Stillingen er på fuld tid og ønskes besat snarest.Løn, pension og ansættelse i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Vi opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund og tilhørsforhold, til at søge stillingen. 

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte Leif Bojesen på telefon 28870336, hvis du har behov for yderligere informationer.

Ansøgning

Send os en kort, motiveret ansøgning og inddrag endelig eksempler på events for unge, som du har været involveret i.

Ansøgningen, CV og anden relevant dokumentation sendes elektronisk via http://www.ucl.dk senest 15. februar 2019.

Samtaler forventes afholdt i uge 8.

Beliggenhed