Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Neuropædagogisk Kompetencecenter og UCN´s Pædagoguddannelse søger 1 adjunkt eller lektor til barselsvikariat

University College Nordjylland - Skolevangen

Nordjylland
01-02-2019
Expires
22-02-2019

UCN Pædagoguddannelsen søger 1 adjunkt til et barselsvikariat på fuld tid fra den 1. april 2019 og forventeligt frem til 30. juni 2020 med de primære arbejdsopgaver i Neuropædagogisk Kompetencecenter.

Der vil blive lagt vægt på akademisk uddannelsesniveau og erfaringer med at arbejde med neuropædagogik i praksis, herunder undervisningserfaring inden for følgende områder:

  • Neuropsykologi, herunder viden om hjerne- og kognitionsforskning, neuropsykologisk forskning
  • Social- og specialpædagogik herunder psykiatriområdet
  • Kompetencer i forhold til forsknings- og udviklingsarbejde
  • Erfaringer fra professionsfagligt arbejde med børn og unge
  • Vejledning, coaching og supervision samt oplæg på temadage og konferencer
Desuden kan stillingen indebære opgaver i University College Nordjyllands øvrige afdelinger – herunder i UCN´s efter- og videreuddannelsesafdeling samt evt. deltagelse i forsknings- og udviklingsarbejde.

Vi lægger generelt vægt på følgende faglige profil:
  • Professionsbacheloruddannelse med videreuddannelse på master- og/ eller kandidatniveau eller kandidatuddannelse i relevante fag og kendskab til pædagogprofessionen
  • Erfaring med undervisning af voksne
  • Erfaring med forsknings- og udviklingsarbejde

Øvrige forhold:
Arbejdsopgaverne i Neuropædagogisk Kompetencecenter vil kræve flere rejsedage hvert semester.
Der kræves bil og der skal påregnes sammenhængende efteruddannelsesforløb over hele landet svarende til ca. 6 – 8 uger om året, dvs. 15-20 overnatningsdøgn pr. semester.

Pædagoguddannelsen i Nordjylland er i gang med at udvikle digitale studieaktiviteter, derfor vægtes der indsigt i digital tilrettelæggelse af studieaktiviteter.

Vi forventer, at du er samarbejdskompetent, arbejder selvstændigt og befinder dig godt i et udviklingsorienteret miljø, hvor der i perioder er travlt.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Ansættelse sker i henhold til overenskomst for Akademikere iStaten.

Stillingen er omfattet af Bekendtgørelse omstillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskolerog Danmarks Medie- og Journalisthøjskole af 4. juli 2016.

Ansættelsen sker som adjunkt uden ret til lektorkvalificering, medmindre ansøgeren er positivt lektorbedømt i henhold til de fastsatte regler om lektorbedømmelse ved professionshøjskoler.

Ansættelsessted på Pædagoguddannelsens campus i Hjørring, Skolevangen 45, 9800 Hjørring.

Yderligere oplysninger:
Ansættelsessamtaler forventes gennemført den 27. februar 2019 i Hjørring.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til leder af Neuropædagogisk Kompetencecenter Anni Mortensen på tlf.: 7269 0538 eller mail: ANM@ucn.dk eller studieleder Henning Holt Christensen på tlf.: 7260 0525 eller mail: HHC@ucn.dk.

Læs mere om Professionshøjskolen UCN på www.ucn.dk.


Professionshøjskolen UCN arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi. Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted.

Beliggenhed