Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev ved Retten i Odense 2019

Retten i Odense

Fyn
30-01-2019
Expires
22-02-2019

Bliv kontorelev ved Retten i Odense

Start din karriere hos Danmarks Domstole

Er du engageret, nysgerrig, videbegærlig, ansvarsbevidst og vild med paragraffer § ? Kan du arbejde struktureret og tager du ansvar for egen læring og ikke mindst, kan du både arbejde selvstændigt og sammen med andre? Du er selvfølgelig god til retskrivning. Vil du arbejde med retssager og administration, så er du lige den vi søger.

Retten i Odense søger 2 dygtige kontorelever inden for offentlig administration. Vi sørger for, at du får et velkoordineret elevforløb, hvor arbejdsdagen byder på både nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver. Du bliver en del af et i forvejen stærkt fagligt og socialt elevhold.

Hvad skal du lave?
Arbejdet ved retten byder på en spændende hverdag og du får en alsidig uddannelse i alle rettens afdelinger, hvorfor du skal være omstillingsparat, når opgaverne kræver det:

§ Retssekretariatet, hvor du er med til at behandle straffe- og civilesager
§ Fogedretten, hvor du er med til at behandle bl.a. udlægs- og huslejesager
§ Skifteretten, hvor du er med til at behandle sager om arv, konkurs og gældssanering
§ Administrationen, hvor du får indblik i de administrative opgaver ved byretterne.

Du får tildelt egne opgaver og har samtidig engagerede og dygtige kollegaer at sparre med i din elevtid. Du får således ansvar og stor kontakt til domstolenes brugere, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Du vil også få et spændende indblik i den juridiske verden.

Uddannelsen varer som hovedregel 2 år. Den praktiske oplæring i retten kombineres med skoleophold på Tietgenskolen i Odense. Du har også mulighed for at kombinere din uddannelse hos os med praktikophold i udlandet. Derudover er der årlige elevseminarer, hvor du er sammen med andre elever fra Danmarks Domstole. Du vil i hele din elevtid være tilknyttet en elevansvarlig og oplæringsansvarlig.

Hvem er du?
Du består EUX-Business eller en gymnasial baggrund med suppleringsfag eller en HHX med suppleringsfag. Alternativt har du en HG2-eksamen med dansk og it på niveau C.

Yderligere oplysninger
Eventuelle spørgsmål kan stilles til afdelingsleder Hanne Lauritsen, e-mail hala@domstol.dk, tlf. 66 11 47 12. Du kan også besøg vores hjemmeside på http://www.domstol.dk/Odense.

Ansøgningsfrist
Du skal sende din ansøgning online via rekrutteringssystem på vores hjemmeside http://www.domstol.dk/Odense under ”job i retten”. Udover din ansøgning bedes du vedhæfte CV, eventuelle udtalelser samt alle relevante eksamenspapirer (med karakter og niveau) eller seneste terminskarakterer. Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest den 22. februar 2019 kl. 12.00. Ansøgningssamtalerne forventes afholdt i ugerne 10 og 11.

Hvornår begynder din elevuddannelse, og hvad er lønnen?
Vi forestiller os, at du starter 1. september 2019. Din ansættelse og løn følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Er du fyldt 25 år, kan du eventuelt få afkortet din uddannelse, hvis du har relevant erhvervserfaring. Info herom kan du få hos Tietgenskolens studievejleder.

Da Danmarks Domstole gerne vil afspejle sammensætningen af den danske befolkning, opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Beliggenhed