Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisere til UCN, Teknologi, Energi og Miljø

University College Nordjylland - Teknologi og Business - Sofiendalsvej

Nordjylland
28-01-2019
Expires
15-03-2019

Det går stærkt med uddannelserne på UCN Teknologi. Vi vil være de bedste, og kursen er sat med stigende antal studerende og søsætning af en række store udviklingsprojekter. På Energi og Miljø er vi ca. 300 studerende og 25 engagerede medarbejdere, der - i tæt samspil med erhvervsliv og andre forsknings- og uddannelsesinstitutioner - arbejder sammen om at udvikle fremtidens talenter gennem projektorienteret undervisning.

Som led i den fortsatte udvikling har vi brug for flere dynamiske undervisere til uddannelse af fremtidens automationsteknologer samt deres overbygning på professionsbachelorniveau. Der skal påregnes deltagelse i forsknings- og udviklingsprojekter, internationalisering samt efter og videreuddannelse.

Jobprofil:
Som del af afdelingens undervisningsteam forventer vi, at du deltager i afdelingens løbende planlægning, forskning, udvikling og efteruddannelse, ligesom vi forventer, at du tilrettelægger og gennemfører egen undervisning i et tværgående samarbejde med øvrige lærerkræfter og studerende.

Personprofil:
Som person har du respekt for menneskers forskelligheder, du ser muligheder frem for begrænsninger, og du har lyst til teambaseret lærersamarbejde om at forme fremtidens automationsteknologer og evt. overbygning på professionsbachelorniveau.

Derudover har du:

 • Relevant uddannelse med grad som professionsbachelor og interesse for opkvalificering eller gerne civilingeniør/kandidatgrad
 • Lyst til at opkvalificere dine kompetencer og kreativitet inden for området.
 • Gode engelskkundskaber, så du kan undervise på både dansk og engelsk

Matchende egenskaber hos ansøger:
 • Erfaring fra praksis indenfor automation
 • Viden om elinstallationsteknik på maskiner i henhold til gældende standarder
 • Viden om elteknisk dokumentation på maskiner i henhold til gældende standarder
 • Viden om risikovurdering og sikkerhedssystemer på maskiner i henhold til gældende standarder
 • Kendskab til PLC/PAC, HMI/SCADA, styring og regulering

Vi tilbyder:
 • Store muligheder for at præge uddannelserne med idéer og nytænkning.
 • Kvalificeret og engageret medspil fra kollegaer.
 • Udfordringer og forskellige opgaver.
 • En uformel omgangstone og masser af godt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Stillingen er omfattet af Bekendtgørelse omstillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskolerog Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb. Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse i henhold til de fastsatte regler om lektorbedømmelse ved professionshøjskoler.

Alle ansøgere, der indkaldes til samtale, vil forud for samtalen skulle gennemføre en online engelsktest.

Yderligere oplysninger:
Stillingen ønskes besat fra den 01.08.2019.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte studieleder John Midtgaard Jensen på tlf.: 7269 1480 eller på mail: JMJ@ucn.dk.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført primo april 2019.

Interne og eksterne ansøgere behandles samtidig.

Professionshøjskolen UCN arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi. Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted.

Beliggenhed