Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lageransvarlig til Koncern IT

Koncern IT

Storkøbenhavn
28-01-2019
Expires
28-02-2019

Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT

Vil du have ansvaret for, at lageret fungerer effektivt og professionelt, og har du styr på tingene, når de skal bruges, er dette jobbet for dig.

Om jobbet
Som lageransvarlig har du overblikket over lageret, hvor du koordinere bestillinger og leveringer af kabler og strømstik samt opretholder lagerkapaciteten.
Det er dig, der står for modtagelsen af varebestillingerne, hvor du sørger for at kvalitetssikre leveringerne og løbende holder orden.
Du arbejder selvstændigt på lageret, hvor du står for varebestillinger via it-systemer.
I det daglige er dine samarbejdspartnere de serverrumsansvarlige og kollegaer i netværksgrupperne.

Derudover foretager du statusoptælling af lageret og sørger for at registre dette, så opgaverne løses og dokumenteres efter gældende regler og standarder i dansk politi. Når det er nødvendigt, står du for udskiftning af gammelt it-udstyr.

Jobbet er fysisk, så du skal være indstillet på, at du skal op og ned ad trapper, hvor du praktisk skal gå til hånde i vores serverrum. Du skal eksempelvis hænge firewalls op og stå for udførelsen af kablingerne.

Du bliver en del af sektionen Driftssupport under Rigspolitiets Koncern IT, som består af 19 kompetente og engagerede medarbejdere med forskellige tekniske baggrunde. I sektionen har vi en uformel omgangstone, hvor humor præger hverdagen.

Din kompetencer
Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund eksempelvis som elektriker, erfaring fra et lager eller lignende.

Du har den grundlæggende indsigt og erfaring med lagerstyring, hvor du med din struktur og planlægningsevne har overblik over lagerbeholdningen.
Som lageransvarlig er du vant til at arbejde i forskellige it-systemer, hvor erfaring med vores faktureringssystem IndFak vil være en fordel.

Som person har du en god ordenssans og håndværksmæssig snilde. Du er ikke bange for at tage fat og sidst men ikke mindst er du serviceminded og har godt humør.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Koncern IT med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Mette Devantier på 2281 9774. Du kan finde generel information om politiet og politiet som arbejdsplads på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Vi foretrækker, at du oploader dokumenterne i pdf-format.

Vi forventer at afholde samtaler den 28. februar 2019.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Koncern IT
Rigspolitiet, der politiets øverste myndighed,har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse samt politiet i Grønland og på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.
Ca. 400 medarbejdere i Koncern IT udvikler og driver it-systemer for politiets ca. 15.000 ansatte, heraf 11.000 polititjenestemænd, og sikrer, at it-understøttelsen hjælper politiforretningen med at forebygge og forhindre kriminalitet. Koncern IT er organiseret i fire centre: Strategiske Stabe, Service, Udvikling, Drift og et Ledelsessekretariat.

 

Beliggenhed