Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborant/indkøber til indkøb af kemikalier

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
23-01-2019
Expires
15-02-2019


DTU Kemi søger en laborant/indkøber til indkøb af kemikalier pr. 1. april 2019 eller snarest derefter.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Arbejdet vil blandt andet omfatte:

  • Bestilling af kemikalier og solventer
  • Varemodtagelse
  • Udpakning/bortskaffelse af tom emballage
  • Registrering og mærkning af kemikalier og solventer i Kemibrug
  • Indkøb af gasser
  • Ad hoc deltagelse i instituttets øvrige laborantopgaver

Vores forventninger til dig

Du har kendskab til kemikaliehåndtering, gerne som laborant, og erfaring med eller interesse for indkøb af kemikalier. Du har viden og erfaring med sikkerhed ift. kemikaliehåndtering og med brug af de nye kemikaliemærkningsregler.

Vi lægger vægt på, at du er omhyggelig og struktureret med god ordenssans, og at du kan arbejde organiseret og selvstændigt med de tildelte opgaver. Du er god til at prioritere og få afsluttet dine opgaver, er serviceminded og har gode engelskkundskaber.

Vi forventer, at du har kendskab til IT på brugerniveau, og at du har en positiv og fleksibel indstilling til job og kolleger.

Hvad tilbyder vi dig

På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kommer ind i en organisation, der har til formål at udvikle viden på internationalt niveau. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed. Vi sørger selvfølgelig for, at du samtidig får den nødvendige sparring og kompetenceudvikling.

På DTU Kemi lægger vi stor vægt på god trivsel og et sikkert arbejdsmiljø. Vi arbejder løbende for den fortsat gode dialog og samarbejdet mellem de forskellige faggrupper, ligesom vi hyppigt holder informationsmøder for hele instituttet for at sikre et højt vidensniveau hos alle medarbejdere om instituttets mange aktiviteter. Vi tilbyder også lokale mindfulness-øvelser på instituttet som et tilbud for bedre at kunne håndtere de travle perioder, der ind imellem er på et institut som vores.

Du får mulighed for en fleksibel arbejdstilrettelæggelse i dialog med din leder.

Løn-og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere samt Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 15. februar 2019.

Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Laboratoriechef Bodil F. Holten, e-mail: bh@kemi.dtu.dk, 4525 2393.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Kemi er et internationalt førende institut med forskning og undervisning inden for kemiens hovedområder: Fysisk, biofysisk, organisk og uorganisk kemi. Alle med en række faglige specialiseringer.

Instituttet varetager dels den indledende undervisning, man møder i starten af studiet, og dels den videregående, som ofte har relation til aktuelle forskningsprojekter. Instituttet bidrager aktivt til den kemiske grundforskning, hvor sigtet er at videreudvikle kemiens metoder og begreber og at forklare og afdække sammenhænge. Kemisk forskning har ofte stærke relationer til naboområder som f.eks. fysik, nanoteknologi, biokemi mv. Mange forskningsprojekter er endvidere tæt knyttet til anvendelser inden for områder som f.eks. energi, lægemidler, katalyse og materialer. Forskningen foregår ofte i tæt samarbejde med industri og universiteter i ind- og udland. Instituttet har ca. 160 medarbejdere.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Beliggenhed