Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Radiograf ved forskningsenheden på MR-Centret, Aarhus Universitetshospital

Aarhus Universitet

Østjylland
11-01-2019
Expires
30-01-2019

MR-Centret, Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet søger med start den 1. april 2019 eller snarest derefter en forskningsradiograf til Centrets forskningsaktiviteter.

Ansættelsen sker ved Aarhus Universitet, men med tjenestested på Aarhus Universitetshospital, Skejby, Palle Juul-Jensens Boulevard, 8200 Aarhus N. Stillingen er fondslønnet og tidsbegrænset til 3 år, men med mulighed for forlængelse under forudsætning af, at yderligere fondsbevillinger opnås. Stillingen er som udgangspunkt en halvtidsstilling, men med mulighed for at øge timetallet til 37 timer ugentligt.

MR-Centret:
Forskningsenheden på MR-Centret er et internationalt forskningsmiljø, hvor magnetisk resonans (MR) anvendes. Foruden standard MR-skanninger lægges der vægt på såkaldt MR-hyperpolarisering bl.a. til monitorering af behandlingseffekter hos forskellige patientgrupper samt til biomedicinske studier i dyr og cellekulturer. MR-Centret har flere MR-skannere til forskning, sterillaboratorium til farmaceutisk produktion og laboratoriefaciliteter til kemihåndtering og til cellestudier. Der udføres dyreforsøg som en del af forskningen.

Opgaver knyttet til stillingen:
Stillingen omfatter arbejdsopgaver forbundet med standard forskningsskanninger og MR-hyperpolarisering, herunder specielt patientskanninger, ansvar for patientlogistik samt kontrastindgift.

Derudover bliver dine opgaver at bistå ved skanninger af dyr og cellekulturer, samt ved udvikling af ny teknologi til biopsi-skanninger.

Opgaverne udføres i et alsidigt og dynamisk miljø, der veksler mellem implementering af nye skanningsmetoder, samt udførelse af mere rutineprægede opgaver. Arbejdet foregår i samarbejde med de ansvarlige forskere og ph.d.-studerende og andre medarbejdere på Centret.

Det daglige sprog er ofte engelsk, da forskningsenheden er besøgt af mange udenlandske gæsteforskere. Der vil være mulighed for forsat faglig udvikling.

Foretrukne faglige kvalifikationer:

  • Er autoriseret radiograf
  • Har erfaring med patientomgang og håndtering af patientlogistik
  • Har stor erfaring med MR-skanningssekvenser
  • Tidligere erfaring med at arbejde i forskningsmiljøer
  • Må være målrettet, omhyggelig, selvstændig og vant til at strukturere arbejdsgange
  • Kan optræde kompetent pædagogisk i forhold til forskellige forskergrupperinger
  • Er holdspiller og kan samarbejde på tværs af fagområder
  • Trives med at have en stor berøringsflade og løse meget forskelligartede opgaver
  • Er sprogligt velfunderet i engelsk

Ansøgningsfristen er onsdag den 30. januar 2019.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 6, 2019.

Løn- og ansættelsesforhold sker efter overenskomst.

For yderligere information er ansøgere velkomne til at kontakte:
Hans Stødkilde-Jørgensen, professor, e-mail: Hsj@clin.au.dk.

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Ansøgning
Ansøgningen skal vedlægges CV og angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser). Anbefalinger/referencer kan uploades særskilt.

Ansøgninger, der indsendes på anden vis end via nedenstående online ansøgningsformular eller som modtages senere end ansøgningsfristen, vil ikke blive taget i betragtning.

Vejledning for ansøgere samt vejledning i udfyldelse af ansøgningsformular kan ses her (http://health.au.dk/fileadmin/www.health.au.dk/Aktuelt/ledigestillinger/Vejledning_for_ansoegere_til_alle_stillinger_paa_Health.pdf).

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 30.01.2019

 

Beliggenhed