Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorfunktionær til SCIENCE Uddannelse - barselsvikariat

KU SCIENCE FAK. SEK.

Storkøbenhavn
11-01-2019
Expires
27-01-2019

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) ved Københavns Universitet søger pr. 11. februar 2019 eller snarest derefter en medarbejder til Sektion International og Kandidatoptag ved SCIENCE Uddannelse.

Kan du holde hovedet koldt og arbejde systematisk og struktureret uden at overse detaljerne, når et stort antal ansøgninger på kort tid skal screenes og behandles? Og er du god til at samarbejde og kommunikere klart på skrift både på dansk og engelsk? Så er du måske den medarbejder vi søger til Team Kandidatoptag hos SCIENCE Uddannelse.

Arbejdsopgaver
Team kandidatoptag har ansvar for optagelse og indskrivning af kandidatstuderende på SCIENCE, hvoraf ca. 1/3 er internationale.

Du vil få opgaver inden for

 • modtagelse og behandling af ansøgninger til fakultetets ca. 30 kandidatuddannelser igennem det elektroniske ansøgningssystem DANS
 • løbende mailkommunikation med ansøgere
 • planlægning og afholdelse af optagelsesudvalgsmøder
 • optagelse og indskrivning af nye kandidatstuderende
 • opkrævning af studieafgift fra studerende, der selv betaler deres uddannelse
 • evt. administration af stipendier og legater
Herudover skal du være indstillet på at løfte andre opgaver i dit eget eller sektionens øvrige teams efter behov.

Kompetencer
Vi forventer, at du
 • trives med store driftsopgaver
 • er vant til og har flair for at arbejde i forskellige store it-systemer
 • arbejder ubesværet i Excel
 • taler og skriver flydende på både dansk og engelsk
 • arbejder struktureret og systematisk – også i pressede situationer
 • er serviceminded, selvstændig, udadvendt og initiativrig
 • er samarbejdsorienteret
 • har forståelse for, at sikker drift er vigtig
Det er en fordel hvis du har
 • erfaring med sagsbehandling i DANS og STADS
 • erfaring med behandling af ansøgninger
 • erfaring med lettere økonomistyring
Din nye hverdag
Du bliver en del af et travlt og dynamisk miljø, hvor vi lægger vægt på en god balance mellem sikker drift, god service og løbende faglig udvikling. Vi er 13 faste medarbejdere og en sektionsleder i sektionen og lægger vægt på at fungere som et hold, hvor alle løfter i flok og er fleksible. Vores ambition er at løse vores opgaver på et højt fagligt niveau med en uformel omgangstone og plads til at have det sjovt i hverdagen.

Vores opgaver på det internationale område omfatter også administration af ind- og udgående studentermobilitet, administration af dobbeltgradsprogrammer og understøttelse af ansøgninger om EU-midler til uddannelsesaktiviteter og andre nye initiativer på det internationale område. Endelig rummer sektionen også en nyoprettet efter- og videreuddannelsesenhed.

Organisatorisk er vi placeret som én af fem sektioner i SCIENCE Uddannelse, hvor der er ca. 80 medarbejdere i alt. Vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med SCIENCEs ledelse, de faglige miljøer og vores kolleger i SCIENCE Uddannelse og den øvrige administration.

Vi har til huse i smukke historiske bygninger på Bülowsvej centralt på Frederiksberg. Vi har flekstid, frugtordning og et godt socialt miljø med personaleforening og sociale arrangementer.

Vi tilbyder et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job med engagerede og gode kolleger i et udviklingsorienteret og godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone på en fleksibel arbejdsplads.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker som kontorfunktionær i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansatte Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og IT-medarbejdere (HK) i staten. Lønindplaceringen vil være i løngruppe 3 sats 2. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Vi har flekstid.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Spørgsmål?
Spørgsmål til stillingen kan rettes til kontorfunktionær Farida Hdidouch på tlf.nr.: 35334683 eller sektionsleder Katja Sander Johannsen på tlf.nr.: 35333290.

Ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest søndag den 27. januar 2019.

Den 1. samtalerunde forventes at blive afholdt i uge 5. Der vil eventuelt efterfølgende være en 2. samtalerunde og der tages referencer.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet udbyder natur- og biovidenskabelige uddannelser. Forskningen og uddannelsesaktiviteterne er organiseret i et antal institutter samt studienævn og ph.d.-udvalg. Der er 3.500 ansatte, 1.000 ph.d.-studerende og 9.500 studerende. Fakultetets årlige budget er på godt 3 mia. kr. Læs mere på SCIENCE.

Beliggenhed