Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og initiativrig vicerektor søges til videreudvikling af Innovationsgymnasiet

Niels Brock Copenhagen Business College

Storkøbenhavn
10-01-2019
Expires
01-02-2019

Brænder du for at forny gymnasieskolen, og har du mod på de ledelsesudfordringer, der er knyttet til en konstant aktivitetsudvidelse, er du måske vores nye vicerektor.

Niels Brocks Innovationsgymnasium søger en vicerektor, der i samarbejde med rektor og øvrige medarbejdere kan sikre den fortsatte positive udvikling af gymnasiet. På kun to år har Innovationsgymnasiet oplevet en betydelig vækst og har fra sommeren 2018 30 klasser fordelt på tre studieretninger:

Innovation og startUp; projektleder; e-business og digitalisering. Denne udvidelse betyder, at vi nu er 75 medarbejdere, og ledelsesrummet skal derfor styrkes med en vicerektor.

Vicerektor er rektors stedfortræder og indgår sammen med rektor i ledergrupper på tværs af Niels Brocks fire gymnasier.

For stillingen gælder, at vi søger en leder, som

 • har relevant uddannelse på kandidatniveau, dokumenteret ledelseserfaring, og som er engageret i pædagogisk såvel som organisatorisk udvikling.
 • har lyst til, og erfaring med, at arbejde med forandring af undervisning. Herunder særligt udvikling af digitalt understøttet læring.
 • har en åben og tillidsvækkende lederstil, og som formår at skabe forandring, arbejdsglæde og engagement hos medarbejdere og elever
 • har overblik over skoledrift, holder af at organisere, planlægge og følger opgaver helt til dørs
 • kan håndtere mange forskellige opgaver i en travl hverdag, har interesse for planlægning og kan lide at være i god tid.
 • har erfaring med at styre og forankre projekter i dialog med andre, og som ikke er bleg for at påtage sig driftsmæssige opgaver.
 • har gennemslagskraft, er åben og lyttende og i stand til at kommunikere tydeligt, både mundtligt og skriftligt.
 • er en konstruktiv teamspiller og er stærk i samarbejdsrelationer med den øvrige ledelse og med lærere og elever.
 • er initiativrig, proaktiv og udviklingsorienteret.
 • selvstændigt kan løse sine opgaver. Hvis du er den rette, bliver du en del af:
 • en skole under opbygning og i rivende udvikling.
 • et kollegialt samarbejde, hvor skolens dygtige og engagerede lærere på konstruktiv vis arbejder i fællesskab.
 • et ungdomsmiljø med 800 livlige elever.
 • en hektisk hverdag med mening.
 • et gymnasium, der arbejder tæt sammen med de øvrige gymnasier på Niels Brock. Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er på fuld tid i henhold til gældende ansættelsesbekendtgørelse.

Mere information
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos rektor Pil Paltorp på 2321 4615 eller e-mail pap@brock.dk. Læs mere om Niels Brock på www.nielsbrock.dk

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 1. februar 2019 kl. 12:00. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via nedenstående link.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om Niels Brock
Vi er én af Danmarks mest internationale og innovative uddannelsesinstitutioner med mere end 15.000 elever, kursister og studerende her i landet og omfattende uddannelsesaktivitet i udlandet. På Niels Brock, der daterer sig tilbage til 1881, insisterer vi på at tænke anderledes og på at gøre os umage for at uddanne stadig dygtigere elever, studerende og kursister.

Gennem generationer har Niels Brock været synonymt med medarbejdere, der dygtigt og engageret skaber de bedste rammer for ambitiøse og, videbegærlige og innovative unges personlige og faglige udvikling.

Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever. Læs mere om os på www.nielsbrock.dk.

Beliggenhed