Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vild med køretøjer og køretøjsteknik?

Færdselsstyrelsen

Syd- og Sønderjylland
09-01-2019
Expires
21-01-2019

Så er det måske dig, vi mangler som køretøjsteknisk specialist. Om du har speciale inden for tunge køretøjer, traktorer, biler, motorcykler eller knallerter er mindre vigtigt. Det vigtigste er, at du forstår at sætte din viden i spil og er frisk på at blive inspireret af dine kollegaer og inspirere dem i deres opgavevaretagelse.

Du får ansvaret for at bidrage med udvikling og vedligeholdelse af køretøjsbestemmelser, besvare henvendelser fra borgere, myndigheder samt transport- og synsbranchen. Du skal også forvente, at en stor del af dine opgaver består af ministerbetjening. Ligesom du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med øvrige myndigheder som SKAT, politiet og Miljøstyrelsen.

For den rette kandidat vil der desuden være mulighed for at deltage i styrelsens internationale arbejde, herunder deltagelse i køretøjstekniske konferencer.

Vi søger to nye kollegaer til tidsbegrænsede ansættelser i to år.

Dine kerneopgaver vil være:

• Sagsbehandling om køretøjer, herunder besvarelse af henvendelser fra borgere, synsvirksomheder, brancheaktører og myndigheder
• At indgå i tværfagligt samarbejde i styrelsen med jurister og teknikere
• Sikring af en smidig betjening af Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement
• Udvikling og vedligeholdelse af bestemmelser for køretøjer, herunder sikre regelforenkling
• At indgå i projektarbejde i relation til køretøjstekniske opgaver

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, som består af 11 køretøjsspecialister. I teamet løses en bred vifte af opgaver, der favner alt fra veterankøretøjer, specialbyggede køretøjer, farligt gods, chiptuning, selvkørende biler, speed pedelecs, små motoriserede enheder, europæiske typegodkendelsesregler, UN-ECE regulering og meget mere, og hvor tæt samarbejde med styrelsens jurister og udekørende inspektører vægtes højt.

Kvalifikationer og kompetencer:
Vi forestiller os, at du har en baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende, men du kan også have tilegnet dig specialist viden om køretøjsteknik ad anden kanal. Det vigtigste er, at du har et solidt kendskab til køretøjsteknik. Praktisk erfaring med køretøjer er desuden et plus, men ikke et krav.

Du har måske nogle års erfaring fra en politisk styret organisation med interesse for og gerne kendskab til transportsektoren og transportpolitik.

Af natur er du nysgerrig og sætter en ære i at tilpasse regler, der er lette at efterleve i praksis. Du trives i en udadvendt rolle med frihed under ansvar i et miljø, der til tider kan være hektisk, og hvor du skal holde mange bolde i luften på én gang. Din empatiske tilgang sikrer, at du kommunikerer ubesværet på alle niveauer, og du ser det ikke som en hindring, hvis kommunikationen til tider foregår på engelsk. Som bonus sikrer dit personlige drive fremdrift. Endelig er det en forudsætning, at du er en analytisk person, som formår at gennemskue komplekse processer.

Løn og ansættelsesforhold
Du tilbydes en lønpakke, som modsvarer stillingens krav og dine kompetencer. Stillingerne er tidsbegrænset i to år med start 1. marts 2019.

Færdselsstyrelsen – hvem er vi…
Færdselsstyrelsen i Ribe er en del af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, som er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, der har ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart, og hvor kerneopgaverne er tilsyn og regeludvikling.

Færdselsstyrelsens ca. 130 medarbejdere har base på Amtsgården i Ribe, hvor vi har moderne og åbne kontorlokaler. Du vil blive en del af en ung styrelse, hvor du får mulighed for at præge din arbejdsdag og –opgaver. Derudover vil du blive en del af en arbejdsplads med sociale og faglige arrangementer på tværs af områder. Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du kan være med til at skabe din egen karriere, og med engagerede kolleger og en arbejdsdag, der rummer plads til fritid og familieliv. Udover et varieret og udfordrende job, som kræver høj faglig kvalitet, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling samt udvikling gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Du kan læse mere om Færdselsstyrelsen på http://www.fstyr.dk

Yderligere information
Du kan få mere at vide om hos kontorchef Jesper Høgh Bach på telefon 41 87 18 18.

Ansøgning
Vi beder dig fremsende din ansøgning senest mandag d. 21. januar 2019, dog gerne hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale.


Beliggenhed