Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HF underviser til kemi i Vordingborg og Faxe

VUC Storstrøm

Sydsjælland inkl. Møn
03-01-2019
Expires
24-01-2019

Vi søger

Til vores afdelinger i Vordingborg og Faxe søger vi en HF-underviser til kemi.

 

Vi tilbyder

Vores studerende spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt klassemiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge og voksne mennesker, der er motiverede for at lære. Du vil indgå i et levende arbejdsmiljø med mange engagerede lærere.

 

En del af det at være underviser hos VUC Storstrøm indebærer at arbejde med nye undervisningsformer som fjernundervisning og parallelundervisning. Samtidig lægger vi vægt på, at du har frie hænder til at tilrettelægge din undervisning. Det kombinerer vi med, at du i vid udstrækning får efteruddannelse, så du kan udvikle dig i den retning, du ønsker. Udvikling og udfoldelsesmuligheder er altså nøgleord i dit daglige arbejde.

 

Du vil få en del kolleger. I samarbejder i mindre teams omkring planlægning, tilrettelæggelse af tværfaglig undervisning, videndeling osv. for at skabe den bedst mulige undervisning for kursisterne i et godt socialt og fagligt miljø. Hvis du ikke har pædagogikum, så skal du i pædagogikum, som betales af VUC Storstrøm. Endelig sørger vi for, at du får en grundig introduktion og via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser på VUC Storstrøm.

 

Forventninger

Du er cand.scient i kemi, kemiinginiør eller lignende og må undervise på HF niveau. Det vil være et plus, hvis du har undervisningserfaring. Det vil ligeledes være et plus, men ikke en forudsætning, hvis du har fysik i kombination med kemi.

 

Du skal have lyst til at arbejde i en udviklingsorienteret organisation, hvor tempoet er højt, og hvor der arbejdes med digitale læringsmidler. Samarbejde og kommunikation er væsentlige omdrejningspunkter, foruden at du skal brænde for dit fag og have lyst til at arbejde med voksenundervisning.

 

Du skal være indstillet på, at du skal undervise på flere afdelinger.

 

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Uddannelseschef René Bugge Bertramsen 23848574 eller på rbb@vucstor.dk.

 

Løn

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er d. 24. januar 2019 kl.12.00.

Samtaler afholdes løbende.

Ansættelse pr. d. 1. marts 2019 eller snarest muligt.

Beliggenhed