Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-udvikler/seniorudvikler

Rigsarkivet, København (Kalvebod Brygge)

Storkøbenhavn
18-12-2018
Expires
13-01-2019

Vil du være med til at skabe vores fælles digitale hukommelse?

Så skal du søge stillingen som it-udvikler/seniorudvikler i Rigsarkivets interne udviklingsteam. Vi har højt til loftet og tilbyder 37 timers arbejdsuge med fleksible komme-gå-tider, fast løn og attraktiv pension.

Vi tilbyder en udfordrende hverdag i en afdeling med spændende udviklingsprojekter og opgaver, et godt fagligt niveau og brug af agile metoder. Vi arbejder professionelt og målrettet med de enkelte leverancer og med vores interne kunder. For os er succes, at projekterne bliver gennemført til aftalt tid, økonomi og kvalitet. Det giver arbejdsglæde og godt humør.

Som it-udvikler/seniorudvikler i Rigsarkivet får du en spændende videreudvikling, og du kommer fra dag et til at spille en vigtig rolle i at videreudvikle og vedligeholde Rigsarkivets forretningskritiske systemer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

  • Design og løsningsbeskrivelser samt estimering af leverancer
  • Udvikling og vedligeholdelse af nye og eksisterende systemer
  • Udvikling af teamets kompetencer gennem sparring og deling af din viden

Dig og teamet
Vi har i teamet ansvaret for en række forretningskritiske systemer og kontakten til brugerne. Vi lægger derfor vægt på, at du trives med både at arbejde i teams med dygtige kollegaer og også selvstændigt formår at tage føringen. Du arbejder systematisk og har godt øje for detaljen. Du er drevet af omhyggelighed og kvalitet i dit arbejde, og du sætter en ære i at forstå komplekse løsninger og brugernes udfordringer.

Teamet er kendetegnet ved faglig stolthed og din faglige udvikling sikrer vi gennem samarbejde og sparring med dygtige kollegaer og aktiviteter som faglige fredage suppleret med deltagelse på relevant videreuddannelse og konferencer. Du vil altid kunne hente hjælp og sparring, og der vil altid være kollegaer, der kan hjælpe med et øje på dit arbejde.

Vi har en kultur, hvor der er plads til at udforske gode ideer, og vi er glade for at udfordre teknologien og hinanden som et led i at levere gode løsninger i tæt samarbejde med brugerne.

Hvad kigger vi efter
Du skal være it- eller softwareingeniør, datalog eller lignende.

Du brænder for at udvikle og har gerne en del erfaring fra tidligere jobs. Det vil også betyde, at du kan nikke genkendende til en del af den teknologi, der anvendes i Rigsarkivet, som eksempelvis Windows og Ubuntu platforme og c#, JavaScript, ASP.net, HTML5, Java, en række xml teknologier samt PHP. De primære databaseplatforme er MS SQL Server, ElasticSearch og MySQL. Hvilke teknologier, du skal arbejde med afhænger af den konkrete opgave, du bliver tildelt og du vil derfor få mulighed for at arbejde med en bred vifte af teknologiske løsninger og metoder.

Som person er du ikke bange for at udfordre eksisterende viden, og du må gerne stille spørgsmål ved eksisterende rutiner.

Da stillingen indeholder tæt kontakt til brugerne, er det et krav, at du taler og skriver dansk.

Ansættelsesvilkår
Stillingen vil blive besat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer.

Stillingen er til besættelse pr. 1. februar 2019 eller snarest herefter og er placeret i Rigsarkivets interne udviklingsafdeling, ITU. Arbejdsstedet er Rigsarkivet på Kalvebod Brygge i København.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer om ugen.

Som et led i ansættelsesforløbet beder vi om lov til at hente din straffeattest.

Ansøgning
Du kan søge stillingen via Rigsarkivet rekrutteringssystem på www.sa.dk under ’OM OS’ og derefter ’Job hos Rigsarkivet’. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ’Søg stillingen’ nederst på siden.

Ansøgningen skal indeholde CV samt dokumentation for relevant uddannelse og erhvervserfaring. Ansøgning skal være fremme senest 13. januar 2019. Vi forventer at indkalde til samtaler i uge 4 og 5 2019.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos områdeleder Ulla Mønster på tlf. 41 71 72 99.

Du kan også læse mere om Rigsarkivet på www.sa.dk

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning i personalet som muligt, hvorfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Rigsarkivet er en moderne organisation, der sikrer sine medarbejdere en attraktiv arbejdsplads med god balance mellem privatliv og arbejdsliv.

Rigsarkivet er en styrelse og institution under Kulturministeriet, der har til formål at sikre bevaringen af arkivalier til brug for fremtidig forskning, at stille arkivalier til rådighed for myndigheder og publikum samt at udøve forskning og udbrede kendskabet til forskningens resultater. Rigsarkivet har ca. 225 medarbejdere fordelt på 5 adresser; to i Jylland, en på Fyn og to i København.

Beliggenhed