Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Områdeleder til Auto- Transport og Logistik, ZBC Slagelse

ZBC

Vestsjælland
14-12-2018
Expires
16-01-2019

 

Kan du løfte en spændende ledelsesopgave, som skal sikre spændende læringsaktiviteter, effektiv service og fortsat udvikling af ZBC’s auto- transport og logistikuddannelser i Slagelse? Vil du være med til at gøre en forskel for unge uddannelsessøgende elever og kursister?

Så er du måske den nye leder, som Auto- Transport og Logistikskolen, ZBC Slagelse søger til at lede vores uddannelser til personvognvognsmekaniker, lastvognsmekaniker, lager- og terminaluddan-nelsen, entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen samt vejgodstransportuddannelsen plus en lang række af AMU-kurser.

 

Den pædagogiske lederrolle

Stillingen er primært en pædagogisk lederstilling med fokus på eleverne og på den pædagogisk ledelse af området. Som områdeleder skal du skabe udvikling gennem fagligt dygtige medarbejdere, der trives i deres teams og naturligt udvikler og nytænker afdelingens pædagogiske og fastholdende metoder. 

På ZBC skal den pædagogiske leder arbejde målrettet med at udvikle såvel medarbejdere som teams samt deres pædagogik. Det betyder blandt andet at du skal:

  • Opsætte tydelige pædagogiske mål, retningslinjer og rammer samt definere det pædagogiske råderum.
  • Sikre, at eleverne er i centrum i hele den pædagogiske praksis, og at de oplever et spændende og udviklende skoleforløb – både læringsmæssigt og socialt med gode resultater.
  • Lede og coache både teams og undervisere samt udvikle relationer i og mellem teams, herunder medvirke til det gode samarbejde.
  • Jævnligt observere undervisningen, give pædagogisk feedback og vejledning samt coache til pædagogisk udvikling og refleksion.
  • Skabe pædagogiske forandringer og implementere nye pædagogiske værktøjer og metoder, herunder vores ”Pædagogik på erhvervsuddannelserne”.
  • Implementere aktivitet og bevægelse som en naturlig del af undervisningen.
  • Understøtte udvikling og implementering af digitale undervisningsforløb samt den naturlige ændring i pædagogikken, der følger.

Disse væsentlige ledelsesmæssige opgaver skal løses samtidig med, at en god drift af aktiviteterne sikres.

Du har dermed ansvar for bl.a. udarbejdelse og overholdelse af områdets budgetter samt tiltrækning og fastholdelse af flere elever til området.

ZBC´s Mission er at ”Vi uddanner til fremtiden” og vi har en vision om at levere ”Uddannelser der forandrer verden”. Det er derfor vigtigt, at du kan skabe og vedligeholde netværk inden for branchen samtidig med, at du udvikler kvaliteten i områdets tilbud.

 

Din Profil

Din baggrund kan både være en faglig uddannelse, men også gerne en videregående uddannelse inden for området.

Du har et godt kendskab til uddannelsessektoren samt pædagogisk indsigt og relevant erhvervserfaring.

Du uddelegerer gerne ansvar, men du er samtidig god til at følge op på opgaver, så du sikrer dig, at de bliver gennemført. 

Som person er du en samlende figur, der motiverer dine medarbejdere til at yde deres bedste. Du er ambitiøs og har en god evne til at skabe gode relationer i vores organisation og til eksterne samarbejdspartnere og interessenter.

 

Ansættelse

Stillingen er en fastansættelse på tjenestemandslignende vilkår, og indplacering sker i lønramme 34 med mulighed for at forhandle et personligt tillæg.

Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. marts 2019.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested er som udgangspunkt på Dalsvinget i Slagelse.

Du vil indgå i et lederteam af erhvervsuddannelsesledere på tværs af ZBC´s afdelinger samt være en del af ledelsesteamet i Slagelse. Du vil referere til uddannelseschef for området, Klaus Helstrand

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er onsdag den 16. januar 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 4, 2019.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Klaus Helstrand, uddannelsescehf på telefon: 2273 5005 eller mail: khh@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har cirka 7.000 årselever, over 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 30 forskellige erhvervsuddannelser og tilbyder også efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Beliggenhed