Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butikschef

Carl Ras Herlev

Vestsjælland
14-12-2018
Expires
18-01-2019

Ønsker du at arbejde med personlige og faglige udfordringer, og har du evnen til at lede og udvikle medarbejdere gennem salgsledelse?

Så er du muligvis vores nye butikschef i Slagelse, der skal sikre, at Carl Ras bibeholder placeringen som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser!

 

Stillingen

Du bliver daglig leder for 3 medarbejdere i et helt nyt engroscenter. Som butikschef har du ansvaret for, at I som team skaber og vedligeholder vores ekstraordinære service og rådgivning til vores professionelle kunder. Du bliver del af en organisation, der arbejder efter mottoet: "Hos Carl Ras går man aldrig forgæves", hvor vi altid hjælper hinanden og rådgiver vores kunder, så de får den bedste løsning.

I Carl Ras bliver du tilbudt gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og som butikschef kommer du i høj grad til selv at forme din udvikling. Vi har høje forventninger til vores ledere, men vi sørger altid for at du, i tæt samarbejde med din nærmeste leder og de øvrige 14 butiksledere, får grundig oplæring i vores forretning og kultur.

Stillingen er på 37 timer, og du vil referere til vores distriktschef.

 

Arbejdsopgaver

Som butikschef får du det overordnede ansvar for planlægning, drift og daglig ledelse af dit team. Det er dig, der sikrer opfølgning på aftalte initiativer og skaber struktur og overblik. I tæt samarbejde med din nærmeste leder og HR er du ansvarlig for at rekruttere, udvikle og afvikle medarbejdere samt træne og vedligeholde vores værdier og kultur. Da I er et lille team, deltager du ligeledes i de daglige opgaver, som bl.a. indebærer:

 • Salg og rådgivning af værktøj og beslag til vores professionelle kunder

 • Vedligeholde og udvikle netværk og personlige relationer til lokale kunder og andre interessenter

 • Lager/logistik - optimering af lager og sortiment

 • Tilbudsgivning  

 

Via en personlig og målrettet karriereplan bliver du succesfuld i Carl Ras, når du…

 

… inden for de første 6 måneder:

 • Lander godt i Carl Ras-kulturen og vores værdier samt sætter dig ind i relevante arbejdsgange

 • Er selvkørende i diverse Carl Ras-systemer med forståelse for vores koncepter

 • Har skabt dig solid helhedsforståelse for, hvordan vi driver vores forretning

 

… inden for de første 12 måneder

 • Har opbygget lokale relationer til primære kunder i distriktet

 

Den rette til jobbet:

Du har min. 1-2 års ledelseserfaring på mellemlederniveau, hvor du har arbejdet med at lede og udvikle medarbejdere gennem salgsledelse. Du har en lederuddannelse på akademilederniveau eller tilsvarende, eller du er indstillet på at igangsætte en lederuddannelse inden for dit første år. Du har erfaring med salg til B2B, og du har erfaring inden for minimum et af vores hovedområder (værktøj, beslag, befæstigelse eller arbejdstøj). Det er et krav, at du har erfaring med IT på brugerniveau, så du let kan sætte dig ind i vores systemer.Lytte, spørge og sparre er nøgleord i din lederstil. Du motiveres af at opnå resultater gennem og sammen med andre, og du møder mennesker i øjenhøjde og kommunikerer på en tydelig, letforståelig og upolitisk facon. Du er resultatorienteret, du går forrest med et godt eksempel og du motiverer andre til at følge dig.

 

I Carl Ras bliver du en del af:

En stærk kultur med mere end 350 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor du og dine kolleger er et stærkt hold, hvor du har indflydelse på din hverdag og kan lære nyt både fagligt og personligt. Vi er en fremtidsorienteret virksomhed i konstant udvikling, der vil have glade medarbejdere. Derfor blev vi også kåret som Danmarks 6. bedste arbejdsplads i 2018.

 

Derudover sørger vi for, at du får:

 • Spændende ledelsesmæssige udfordringer i en sund og solid virksomhed

 • Gode kolleger, der prioriterer et åbent og socialt miljø med alsidige og spændende arrangementer

 • Attraktive arbejdstider med fri i weekend/aften

 • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring og gode personaleaftaler

 

Vil du med på rejsen?

Så ring og hør nærmere hos divisionschef, Jan Nowak Rasmussen, på tlf. 23808360, eller send os din ansøgning via vores hjemmeside https://www.carl-ras.dk/omcarlras/jobs/. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores elektroniske rekrutteringssystem.

 

Ansøgningsfrist: 18. januar 2019. Vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb vil stillingsopslaget blive fjernet.

 

Forventet ansættelsestidspunkt: Hurtigst muligt. Senest 1. marts 2019.Vi glæder os til at høre fra dig.

Beliggenhed