Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilkaldevikarer søges til Bo- og Dagtilbuddene Klintebo i Center for Psykiatri og handicap.

Bornholms Regionskommune

Bornholm
13-12-2018
Expires
20-01-2019

Klintebo er et botilbud for fysisk og psykisk udviklingshæmmede i alderen 20-70 år.

Hvis du kan lide at gøre en forskel for andre mennesker – og kan få øje på de små glæder i hverdagen – så er det måske lige dig vi mangler til afløsning i vores Dagtilbud Strøby/Skovlyst og Botilbud.

Hvis du kan se dig selv i nedenstående, så send os en ansøgning og fortæl om dig selv.

  • Du har lyst til at arbejde med mennesker
  • Du er tålmodig og engageret og har lyst til nye udfordringer
  • Du er fleksibel og mødebevidst
  • Du kan anvende IT på bruger niveau
  • Har kørekort og vil køre vores biler og busser

Du skal hjælpe med personlig pleje og praktiske gøremål i hverdagen. Du bliver en del af beboerens hverdag og deltager i de daglige aktiviteter, i og ude af huset.

Du behøver ingen erfaring inden for området, da vi sørger for oplæring.

Jobbet indebærer skiftende vagter dag, aften og nat – samt weekender og helligdage. Vi søger også med henblik på ferieafløsning.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelse.

Der indkaldes og ansættes løbende. Sidste frist 20. januar 2019.

Center for Psykiatri og Handicap

I Center for Psykiatri og Handicap yder vi kompetent støtte og vejledning. Vi ser faglighed som nøglen til at løfte vores opgaver og nå vores mål om at borgerne lykkes i livet, på egne præmisser.

Vi arbejder med borgernes medborgerskab og indflydelse på eget liv, så borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, eller særlige sociale udfordringer har mulighed for at tage del i samfundslivet på lige fod med andre borgere.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads. Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://www.næstestopbornholm.dk/

Beliggenhed