Menu

2 Rengøringsassistenter til Retsmedicinsk Institut

KU - SUND - TEILUM - Kbh Ø

Storkøbenhavn
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
06-06-2019

Retsmedicinsk Institut, Københavns Universitet, søger to stabile, fleksible og omhyggelige medarbejdere til rengøringsopgaver med tiltrædelse 1. august 2019, eller hurtigst muligt. Der er tale om en fast stilling og en tidsbegrænset stilling med ansættelse til 31. juli 2020.

Om os
Retsmedicinsk Institut forsker og underviser i retsmedicin, men den største arbejdsopgave er retsmedicinske undersøgelser for politiet og andre offentlige myndigheder. Der stilles store krav til kvalitet og sikkerhed.

Jobbet
Du skal kunne gøre rent i instituttets kontorer, laboratorier, obduktionsstuer og morgue (lighus). Der kan også være tale om andre opgaver, såsom hovedrengøring.

Arbejdet i obduktionsområdet og lighuset kræver fysisk og psykisk robusthed. Erfaring med rengøring på operationsstuer eller lignende på hospitaler er derfor en fordel. Hvis du ikke har erfaring med denne type rengøring, vil dine kolleger sørge for den nødvendige oplæring.

Du vil indgå i en gruppe, der sammen er ansvarlig for en række faste opgaver. Gruppen dækker hinanden ind under sygdom og ferie og ved travlhed. Vi lægger vægt på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, og det er vigtigt, at du trives sammen med andre og er indstillet på at yde en ekstra indsats ved fx kollegers fravær.

Kvalitetskontrol er en fast del af arbejdet. Det betyder, at arbejdet udføres omhyggeligt og efter faste procedurer, der skal følges.

Personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du

  • har et godt humør
  • har erfaring med rengøring, gerne på hospitaler eller lignende
  • er fleksibel og samarbejdsvillig
  • har en god fysik
  • har en stærk psyke
  • behersker dansk i skrift og tale
  • behersker den diskretion, der knytter sig til arbejdet på Retsmedicinsk Institut

Ansættelsesforhold
Aflønning sker efter overenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt organisationsaftale mellem rengøringsassistenter m.fl. i Staten eller organisationsaftale mellem Finansministeriet og Serviceforbundet. Der er mulighed for forhandling af løntillæg efter reglerne om ny løn.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.
Den daglige mødetid er kl. 8.00 – 15.30 men det kan afvige lidt i samarbejde med lederen.

Arbejdssted
Teilum bygningen, Frederik V’s Vej 11, 2100 København Ø.

Ansøgere, der indbydes til samtale, skal medbringe en ny udstedt original straffeattest, der bl.a. kan rekvireres gratis på www.borger.dk.

Hvis du har spørgsmål til rengøringen på dette specielle og vigtige rengøringsområde, kan du kontakte rengøringsleder Mette S. Holm på 28756010 eller stedfortræder Münevver Gömec på 29128026.

Send ansøgning bilagt CV samt dokumentation for uddannelse og eventuelle udtalelser elektronisk via Jobportalen (Klik på linket "SØG STILLINGEN"), så den er universitetet i hænde senest den 6. juni 2019

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Gem i min profil
Kontakt

KU - SUND - TEILUM - Kbh Ø

 
Frederik V's Vej 11
Telefon: 29128026
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
06-06-2019
Kviknummer:
LJA-73434588
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Håndværk & service,
Rengøring
Beliggenhed