Menu

Hjælp til jobsøgning

Hvordan gør jeg min søgning mere målrettet?
Har du lavet en søgning, eksempelvis på ”fuldmægtig” får du alle fuldmægtig annoncer – og relaterede annoncer – i hele landet. Du kan så bruge filtrene til venstre til at målrette søgningen, så det eksempelvis kun er stillinger i Storkøbenhavn, der vises. Eller fx sortere på, hvornår annoncerne er indrykket, hvis du kun vil se de stillinger, der er slået op i dag.

Hvad er en jobagent?
En jobagent holder dig informeret, når der opslås nye stillinger, der matcher dine søgekriterier. Din jobagent sørger for at sende relevante stillingsopslag direkte til din mailboks.

Hvor opretter man en jobagent?
Du kan oprette en jobagent her. Udfør en søgning og gem herefter søgningen som en jobagent.

Hvordan afmelder jeg min jobagent?
Du kan til enhver tid afmelde din jobagent. Du skal logge på med den emailadresse, som din jobagent er tilmeldt. Under ”Min side” skal du vælge ”Mine jobagenter”. Du får så vist dine jobagenter og kan slette dem, deaktivere dem, redigere i dem eller omdøbe dem. Oplever du problemer med at logge på eller at afmelde din jobagent, skriv da til job-i-staten@modst.dk.

Jeg får mange irrelevante stillingsopslag gennem min jobagent. Hvordan undgår jeg dette?
Når du opretter din jobagent, er det vigtigt kun at sætte kryds ved relevante fagområder, geografiske områder mv. Da staten rummer ca. 185.000 stillinger af forskellig art, kan det dog ikke helt undgås, at du af og til vil få tilsendt stillingsopslag, som du ikke vil finde relevante.