Jobsøgning:
What?
Where?
Virksomheds beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Universitet

,
Østjylland
,
Indrykket 14-06-2013

Ph.d.-administrativ medarbejder søges til AU Forskning og Talent, Administrationscenter Science

Ph.d.-administrationen på Science and Technology (ST), Aarhus Universitet søger snarest en medarbejder med administrativ erfaring og engagement til stilling som ph.d.-administrativ medarbejder.

Lidt om os

Det administrative center for ST, Aarhus Universitet retter sig mod fakultetets faglige miljøer og varetager en bred vifte af opgaver herunder ph.d.-administration, forskningsstøtte og internationalisering samlet organisatorisk i ST Forskning og Talent.

Ph.d.-teamet på ST består af 12 medarbejdere, som hovedsageligt beskæftiger sig med servicering af de mere end 800 ph.d.-studerende og videnskabelige miljøer i stort set alle spørgsmål om og aktiviteter på forskeruddannelsesområdet. Din opgave bliver sammen med de øvrige medarbejdere i ph.d.-teamet at understøtte ph.d.-administrationen af fakultetets ph.d.-skole Graduate School of Science and Technology (GSST) og bidrage til sikker drift, information, rådgivning og god service.

Dine arbejdsopgaver
• Administration og sagsbehandling af de ph.d.-studerendes studieforløb (fra indskrivning til tildeling af ph.d.-graden) med partneransvar for og betjening af 1 -2 ph.d.-programmer
• Rådgivning og vejledning af potentielle såvel som indskrevne ph.d.-studerende og faglige miljø
• Kursusadministration (for ikke-faglige kurser) og webshop
• Webredaktør og informationsopgaver ift. Graduate School of Science and Technology
• Ad hoc driftsopgaver ift. ph.d.-administration

Personprofilen vi søger
Du er selvstændig og initiativrig, du har en udpræget ordenssans, struktureret tilgang til arbejdet og gode kommunikationsevner. Du trives med administrative og driftsprægede opgaver og er løsningsorienteret. Du er robust, serviceminded og trives i et dynamisk og omskifteligt arbejdsmiljø med flere spidsbelastnings-perioder. Det er en forudsætning, at du kan begå dig på både dansk og engelsk i såvel skrift og tale på et højt niveau.

Det er en forudsætning, at du har erfaring med administration og sagsbehandling, og en fordel hvis du har kendskab til ph.d.- eller studieadministrativt arbejde fra tidligere stilling. Du har et indgående kendskab til Officepakken, specifikt Excel, har erfaring med websider og redigering, og du har mod på og lyst til at arbejde med IT-værktøjer.

I Administrationscenteret ST finder vi det vigtigt at være imødekommende overfor alle interessenter og lægger derfor vægt på engagement, gode samarbejdsevner og høj kvalitet i løsningen af vores opgaver.

Ansættelsesbetingelser
Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer) med forventet tiltrædelse august eller snarest derefter. Løn og arbejdsvilkår er i henhold til overensomst mellem Finansministeriet og relevant organisation (HK eller AC).

Samtaler forventes afholdt uge 27/28.

Hvis du har spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til PhD teamleder Bente Lynge Hansen, ST Forskning og Talent, på 2810 2855/mail til blh@science.au.dk eller funktionschef Marianne Aarø-Hansen på 29431334 / mail til mah@adm.au.dk.

Du kan læse mere om Graduate School of Science and Technology på http://talent.au.dk/phd/scienceandtechnology/

Ansøgningsfrist
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 28/06/2013.

Søg stillingen online her http://www.au.dk/stillinger/adm/tap/


Aarhus Universitet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 44.500 studerende og 12.000 medarbejdere, der sikrer resultater af høj international standard. Den budgetterede omsætning i 2013 udgør 6.3 mia. kr. Universitetets strategi og udviklingskontrakt kan ses påwww.au.dk.