Jobsøgning:
What?
Where?
Virksomheds beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danmarks Tekniske Universitet

,
Indrykket 17-05-2013

Forretningsudvikler til Grønt Iværksætterhus

Er du en entreprenant forretningsudvikler med en teknisk/naturvidenskabelig baggrund?

Så kan du blive en del af DTU?s innovationsenhed på 25 medarbejdere, der fungerer som brobygger mellem forskning og erhvervsliv og er ansvarlig for DTU?s patentportefølje. Formålet med vores aktiviteter er at fremme innovation på DTU og dermed skabe effekt i samfundet i form af vækst og nye danske arbejdspladser - både i eksisterende virksomheder og nye opstartsvirksomheder.

DTU har sammen med 5 partnere fået midler til at etablere et Grønt Iværksætterhus ved DTU Risø Campus i Roskilde. Projektets mål er at skabe det førende udviklingsmiljø for grønne iværksættere i hele Danmark, hvor de kan få tilbud om inkubation, kompetenceudvikling, adgang til værksteds-, test- og demonstrationsfaciliteter, mentorer samt relevante netværksaktiviteter. Vi søger en forretningsudvikler, der med fysisk placering i det Grønne Iværksætterhus skal være med til at etablere, udvikle og drive initiativet.

Jobbet

•Rekruttering af iværksættere der kan bruge det Grønne Iværksætterhus

•At udvikle og håndtere en teknisk mentorordning

•Udvikling og håndtering af en pilot testfacilitetsordning samt rådgive om test og demonstrationsmuligheder inden for cleantech.

•Sikre netværksdannelse og synergi med øvrige grønne entreprenørskabsaktiviteter på og udenfor DTU

Vores forventninger til dig

Du har:

•En teknisk/naturvidenskabelig uddannelse på kandidat-/ingeniørniveau, en kommerciel uddannelse eller en kombinationsuddannelse med elementer af teknologi, innovation og forretningsudvikling

•Gerne indledende erfaring med opstart af virksomhed og/eller produktudvikling

Derudover forventer vi, at du er dynamisk og entreprenant, god til at skabe netværk og arbejder meget selvstændigt. Samtidig er du god til at samarbejde og opbygge tillid til mange forskellige typer af samarbejdspartnere.

Hvad tilbyder vi dig

•Et udfordrende job inden for et område, der er i nationalt og internationalt fokus

•Et fagligt spændende miljø med højt fokus på kvalitet og udvikling

•Høj grad af selvstændigt ansvar i opgaveløsningen

•Flekstid og god personalepolitik

•Uformelt miljø med gode kolleger

Løn og ansættelsesvilkår
Løn, pension, og øvrige ansættelsesvilkår vil være i henhold til AC-overenskomsten på fuldmægtig-niveau. Lønnen fastsættes ud fra jobbets indhold og dine kvalifikationer.

Der er tale om en 20-måneders tidsbegrænset stilling med mulighed for forlængelse. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Arbejdssted er DTU Risø Campus i Roskilde.

Kontaktoplysninger
Yderligere oplysninger om stillingerne fås ved henvendelse til Helle Bunkenborg på 4068 4601, Innovationschef, afdelingen for Innovation & Sektorudvikling.

Ansøgning
Vi skal modtage din online ansøgning senest onsdag den 5. juni 2013. Åbn linket 'søg stillingen online', udfyld ansøgningsformular samt vedhæft ansøgning og C.V.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

DTU har et strategisk mål om at være blandt verdens førende universiteter inden for 3-5 veldefinerede områder baseret på god forskningshøjde og bl.a. herigennem etablere et grundlag for værdiskabelse og velfærd i samfundet. DTU vil skabe et sammenhængende innovationssystem, der strækker sig fra forskning og uddannelse over patentering og licensering til industrielt samarbejde og virksomhedskuvøser samt egentlige forskerparkaktiviteter. Udadrettet er dette bl.a. støttet gennem oprettelsen af forskerparken SCION DTU og innovationsmiljøet DTU Symbion Innovation A/S. Internt understøttes målet via Afdeling for Innovation og Sektorudvikling.