Jobsøgning:
What?
Where?
Virksomheds beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Naturstyrelsen

,
Storkøbenhavn
,
Indrykket 24-04-2013

Enhedssekretær til IT & Data i Naturstyrelsen

Vi har brug for effektiv understøttelse af enhedens daglige opgaveløsning

Du vil som enhedssekretær i IT & Data sikre akkurat og rettidig økonomistyring for hele enheden plus sekretærunderstøttelse, så IT- og Datachefen oplever en problemfri hverdag.

Opgaver

Selvstændig opfølgning på økonomi, herunder periodiseringer og akkumulering heraf, rapportgenerering fra ledelsesinformationssystemet samt fakturamanagement.
Tæt samarbejde med enhedsledelsen og varetagelse af sekretærbetjening af IT- & Datachefen, herunder kalenderstyring, journalisering, mødereferater, rejseafregning, styring af mail mm.
Sparring med enhedens medarbejdere om økonomi, periodiseringer, udtræk fra Ledelsesinformationssystemet, rejseafregning mv., samt leverancestyring i forhold til medarbejdernes indlevering til bestillinger.
Organisering af møder, seminarer og varetagelse af praktiske opgaver i forhold hertil, hvilket til tider kan foregå på engelsk.

Din profil
Du er Kontoruddannet gerne med speciale i offentlig administration. Du har minimum 2 års erfaring med Navision og minimum 4 års erfaring med fakturamanagement. Derudover har du erfaring med IndFak, ScanJour og RejsUd, økonomistyring og administration, er rutineret bruger af Excel og har gode sprogfærdigheder, såvel i dansk som engelsk. Det vil være en fordel, at du har erfaring med administration og økonomistyring fra en stabsfunktion i det offentlige og har kendskab til bestillinger via OMADA. Yderligere er det en fordel, at du har forståelse for - og interesse i - IT & Data?s arbejdsområder.

Af personlige egenskaber lægger vi særlig vægt på, at du kan arbejde med en lang planlægningshorisont, tage initiativ, er vant til at have mange opgaver på samme tid og kan danne dig overblik. Du arbejder analytisk og er fleksibel i tilrettelæggelsen af opgaver. Du er selvkørende, struktureret, serviceminded og har en god samarbejdsånd.

Vi tilbyder
Fagligt udfordrende opgaver i et fagligt og engageret miljø, hvor du får mulighed for at understøtte effektiviseringen og moderniseringen af såvel Naturstyrelsen som hele Miljøministeriet. Endvidere et tæt samarbejde med kollegerne i IT- & Data i en uformel tone og med godt humør.

Om os
IT-systemer og data er centrale for Naturstyrelsens mange forskellige myndighedsopgaver og borgerrettede opgaver inden for natur og miljø. Naturstyrelsens enhed for IT- & Data (ITD) har ansvaret for at understøtte og koordinere arbejdet i styrelsens fagområder i forhold til IT-systemer og data. Dette sker i tæt samspil med Naturstyrelsens centrale og decentrale enheder samt ikke mindst med departementet og de øvrige styrelser i Miljøministeriet.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT. Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Naturstyrelsen, Haraldsgade 53, 2100 København Ø. Vi forventer, at du kan starte senest den 1. juli 2013 - gerne før.

Flere oplysninger om stillingen kan du få hos kontorchef Thomas Kjellberg Christensen på telefon 40 11 30 34.

Sådan søger du
Du skal søge stillingen online på vores jobportal - http://www.mim.dk/Job/Ledige_jobs/, via stillingsopslaget ved at trykke på "Søg stillingen" nederst. Dine oplysninger plus ansøgning og CV skal vi have senest den 5. maj 2013.
Miljøministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Søg stillingen via
http://golf.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=71603&DepartmentId=6163&MediaId=2151&SkipAdvertisement=true

Naturstyrelsen hører under Miljøministeriet. Styrelsen udmønter regeringens miljø- og naturpolitik inden for naturbeskyttelse, pleje og udvikling af naturen, grundvand og spildevand, overordnet planlægning af byer og landskaber samt skovdrift. Naturstyrelsen udvikler og tilbyder grønne oplevelser for borgerne i skov og natur. Vi befinder os på 24 enheder fordelt i hele landet - vi sikrer solid forankring med fokus på lokale ønsker og behov.